Διάφορα

  • KidsGo με αγάπη!

Ανακαλύψτε τον κόσμο της FLEXA και δημιουργήστε όμορφα και έξυπνα παιδικά δωμάτια. Πολλές ιδέες και προτάσεις!

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Νοεμβρίου 20, 2014 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Διάφορα

Ανακαλύψτε τον κόσμο της FLEXA και δημιουργήστε όμορφα και έξυπνα παιδικά δωμάτια. Πολλές ιδέες και προτάσεις!

Ξεκινώντας, το 1972 από τη Δανία, η FLEXA εξειδικεύεται στο σχεδιασμό, παραγωγή και πώληση ολοκληρωμένων λύσεων σε έπιπλα για βρέφη και παιδιά. Διακόσμηση παιδικού δωματίου, κρεβάτια, έπιπλα με αποθηκευτικούς χώρους, βιβλιοθήκες, συρταριέρες, κουρτίνες, σεντόνια, σκαμπό, βρεφικά, αξεσουάρ, στοιχεία κρεβατιού, στρώματα, γραφεία και καρέκλες.

Όλα τα προϊόντα είναι σχεδιασμένα με σκοπό τη δημιουργία ενός ασφαλέστατου περιβάλλοντος το οποίο θα διεγείρει την περιέργεια των παιδιών και θα αναπτύσσεται ώστε να εξυπηρετεί τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες τους.

FLEXA-girl-icon18

Τα παιδιά μεγαλώνουν και αποκτούν νέα ενδιαφέροντα και ανάγκες καθ’ όλη τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας. Το σύστημα FLEXA σάς δίνει τη δυνατότητα να επεκτείνετε συνεχώς το κρεβάτι του παιδιού σας, προσθέτοντας σήραγγες, πύργους και τσουλήθρες, αυξάνοντας το χώρο ύπνου και περιλαμβάνοντας γραφεία, ντουλάπια και μονάδες ραφιών.

Υπάρχουν επίσης υφάσματα που ταιριάζουν με την ηλικία, το φύλο και την προσωπικότητα του παιδιού σας. Αυτό κάνει το κρεβάτι FLEXA κάτι παραπάνω από ένα απλό κρεβάτι. Στην πραγματικότητα είναι το κεντρικό σημείο ενός υπέροχου περιβάλλοντος στο δωμάτιο του παιδιού σας – από τη βρεφική ηλικία μέχρι την εφηβεία.

FLEXA για τη δημιουργία λειτουργικών, παιχνιδιάρικων και οικολογικών λύσεων παιδικών δωματίων σε προσιτές τιμές.

Μεγάλη ποικιλία προϊόντων FLEXA μπορείτε να δείτε από κοντά στο κατάστημα της FLEXA στη Λευκωσία, περιοχή Έγκωμης. Μία επίσκεψη στο κατάστημα θα σας ενθουσιάσει!!!

FLEXA-girl-icon16

Κρεβάτι FLEXA.Πολλά παραπάνω από ένα απλό κρεβάτι!

Οι δυνατότητες του συστήματος κρεβατιού FLEXA παρέχουν στα παιδιά σας το ιδανικό μέρος για να κοιμηθούν σαν πριγκίπισσες και ιππότες, να μελετήσουν με ηρεμία και να δημιουργούν ασταμάτητα. Παρακάτω σας δίνουμε μερικές προτάσεις/ιδέες από FLEXA:

photo Πρόταση 1η,

FLEXA-girl-icon1

photo Πρόταση 2η,

FLEXA-girl-icon2

photo Πρόταση 3η,

FLEXA-girl-icon3

photo Πρόταση 4η,

FLEXA-girl-icon4

photo Πρόταση 5η,

FLEXA-girl-icon5

photo Πρόταση 6η,

FLEXA-girl-icon6

photo Πρόταση 7η,

FLEXA-girl-icon7

photo Πρόταση 8η,

FLEXA-girl-icon8

photo Πρόταση 9η,

FLEXA-girl-icon9

photo Πρόταση 10η,

FLEXA-girl-icon10

photo Πρόταση 11η,

FLEXA-girl-icon11

photo Πρόταση 12η,

FLEXA-girl-icon12

photo Πρόταση 13η,

FLEXA-girl-icon13

photo Πρόταση 14η,

FLEXA-girl-icon14

photo Πρόταση 15η,

FLEXA-girl-icon15

 

Επίσης μπορείτε να δείτε και να ξεφυλλίσετε τον κατάλογο FLEXA και να ανακαλύψετε με την ησυχία σας όλα τα προϊόντα FLEXA εδώ

Από το KidsGo με αγάπη, ανακαλύψτε τον κόσμο της FLEXA για να συνδυάσετε και να δημιουργήσετε όμορφα και έξυπνα παιδικά δωμάτια!!!

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.