Διάφορα

  • KidsGo με αγάπη!

Οι Χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες του Πρίγκιπα Γεωργίου του Κέιμπριτζ

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Δεκεμβρίου 15, 2014 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Διάφορα

Οι Χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες του Πρίγκιπα Γεωργίου του Κέιμπριτζ

Ο πρίγκηπας Ουϊλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον δίνουν στη δημοσιότητα τρεις φωτογραφίες του «βασιλικού μωρού».

Τρεις φωτογραφίες του 17 μηνών πρίγκηπα Γεωργίου δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον Δούκα και την Δούκισσα του Κέιμπριτζ ενόψει των εορτών στην Βρετανία. Οι φωτογραφίες του «βασιλικού μωρού» που τραβήχτηκαν στα τέλη Νοεμβρίου, δημοσιοποιήθηκαν με τον τίτλο «Prince George Christmas pictures» και είναι τραβηγμένες από την Ed Lane Fox η οποία είναι γραμματέας του πρίγκηπα Ουϊλιαμ και ερασιτέχνης φωτογράφος.

prince-george-2014-icon2

prince-george-2014-icon3

prince-george-2014-icon4

Σύμφωνα με την ανακοίνωση από το παλάτι η κίνηση του βασιλικού ζεύγους προέρχεται από την ανάγκη τους να ευχαριστήσουν τους φωτογράφους που τήρησαν το βασιλικό αίτημα για ιδιωτικότητα. Ο Ουϊλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον είχαν εκφράσει την επιθυμία να μην κυκλοφορούν φωτογραφίες του διαδόχου στα μέσα και να μην παραβιάζεται η ιδιωτική τους ζωή, κάτι που έκριναν πως έγινε σεβαστό και έπρεπε να ανταποδώσουν.

Πηγή: www.lifo.gr

LIFO_logo

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.