Ομορφιά

  • KidsGo με αγάπη!

Ολόσωμες φόρμες: Για κάθε περίσταση και κάθε ώρα

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Αυγούστου 29, 2013 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Ομορφιά

Ολόσωμες φόρμες: Για κάθε περίσταση και κάθε ώρα

Οι ολόσωμες φόρμες είναι άκρως θηλυκές και κολακεύουν το γυναικείο σώμα, καθώς το αγκαλιάζουν χωρίς να τονίζουν τις όποιες ατέλειες. Είναι δροσερές και αέρινες, ενώ μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι και την βραδινή σας έξοδο, αναλόγως βέβαια με το υπόλοιπο σύνολο και το ύφασμα από το οποίο είναι φτιαγμένες.

Μακριές, κοντές, αλλά και μέχρι το γόνατο είναι τα μήκη στα οποία κυκλοφορούν, έτσι ώστε να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει και σας κολακεύει περισσότερο. Τα υφάσματα τους ποικίλουν από βαμβακερά και λινά, μέχρι μεταξένια, δαντελένια ή στολισμένα με παγιέτες, πούλιες κλπ.

Επομένως, το μόνο που μένει να κάνετε είναι να βρείτε την κατάλληλη για εσάς φόρμα ανάλογα με τον σωματότυπο σας και την περίσταση που επιθυμείτε να τη φορέσετε και να ολοκληρώσετε το σύνολο σας με υπέροχα καλοκαιρινά κοσμήματα και πλατφόρμες ή πέδιλα!

Όσον αφορά το τι ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο, αξίζει να σημειωθεί πως οι strapless ολόσωμες φόρμες ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες, ενώ σημαντική θέση στις προτιμήσεις των γυναικών έχουν επίσης αυτές με το βαθύ V ντεκολτέ.

Οι γυναίκες με πλούσιο στήθος, θα πρέπει να επιλέγουν φόρμες φαρδιές στη μέση, τις οποίες θα στολίζουν με μια λεπτή ζώνη για να την τονίσουν, αλλά και να μακρύνουν τη σιλουέτα τους. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφεύγουν τις φόρμες με φαρδιές τιράντες ή halter necks, οι οποίες έχουν την τάση να μεγαλώνουν το στήθος, δημιουργώντας έτσι ένα υπερβολικό αποτέλεσμα.

Στις γυναίκες με κοιλίτσα, φυσική ή εγκυμοσύνης, ταιριάζουν οι φόρμες τύπου μπουφάν, οι οποίες είναι φαρδιές και έχουν λάστιχο στην περιοχή της λεκάνης, έτσι ώστε να απομακρύνουν το βλέμμα από το συγκεκριμένο σημείο και να κάνουν τα πόδια να δείχνουν μακρύτερα.

Τέλος, αν είστε από τις γυναίκες με μεσογειακή σιλουέτα και έντονες καμπύλες στην περιφέρεια, επιλέξτε μία φόρμα που δεν κολλάει στην περιοχή των γλουτών, αλλά τονίζει τη μέση σας, δηλαδή κάτι σε στυλ παντελόνας ή σαλβαριού.

other_icon18

other_icon10

other_icon11

other_icon12

other_icon13

other_icon14

other_icon15

other_icon16

other_icon17

other_icon19

other_icon20

other_icon21

Πηγή: www.beautetinkyriaki.gr

BeauteSundayLogo

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.