TeensGo (gadgets)

  • KidsGo με αγάπη!

Τα τρία fitness bands που αξίζουν την προσοχή σου

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Μαΐου 5, 2014 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: TeensGo (gadgets), TeensGo (technology)

Τα τρία fitness bands που αξίζουν την προσοχή σου

Η κατηγορία των fitness bands εξελίσσεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια με πολλούς κατασκευαστές να δοκιμάζουν την τύχη τους, ιδιαίτερα από τη στιγμή που έδειξαν ενδιαφέρον για αυτά οι μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας.

Γενικότερα, ένα fitness band αποτελεί πολύ χρήσιμο αξεσουάρ για τον επαγγελματία ή ερασιτέχνη ασκούμενο που θέλει να καταγράφει την αθλητική δραστηριότητα του (και όχι μόνο) χωρίς να χρησιμοποιεί smartphone.

Ας δούμε τρία από τα καλύτερα fitness bands της αγοράς:

Garmin Vivofit

fitness bands_GarminVivofit_icon1
Τα έχουμε γράψει και πρόσφατα, το Garmin Vivofit είναι από τις καλύτερες διαθέσιμες επιλογές στην αγορά. Διαθέτει οθόνη επάνω στο βραχιόλι και καταμετρά βήματα, απόσταση, θερμίδες και καρδιακούς παλμούς, ενώ συνοδεύεται από ενδιαφέρουσες λειτουργίες όπως υπενθύμιση για να σηκώνεται ο χρήστης από την καρέκλα, καταγραφή ύπνου και επικοινωνία με την υπηρεσία Garmin Connect για αποθήκευση-σύγκριση δεδομένων και ανταγωνισμό με φίλους.

Κυκλοφορεί με πολλά χρωματιστά λουράκια που μπορεί να αλλάζει ο χρήστης όποτε θέλει, είναι αδιάβροχο σε βάθος 50m και διαθέτει μπαταρία με αυτονομία 1 έτους (μετά χρειάζεται αντικατάσταση η μπαταρία).

Polar Loop

fitness bands_PolarLoop
Είναι ένα πρωτοποριακό αδιάβροχο fitness band που ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα για τα προγράμματα καθοδήγησης, έτσι να παρακινεί τον χρήστη για να επιτύχει τους προσωπικούς του fitness στόχους (καύση λίπους, δραστηριότητα, εξειδικευμένες μετρήσεις κ.ά.).

Διαθέτει stealth οθόνη LED (ορατή μόνο όταν το επιθυμεί ο χρήστης) και premium σχεδιασμό, καθώς και επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Ίσως το ακριβέστερο fitness band της αγοράς σε ό,τι αφορά την καταμέτρηση θερμίδων, με τον υπολογισμό να γίνεται με βάση την ηλικία, το φύλο, το ύψος, τον δείκτη μάζας και την ένταση της προπόνησης.

Fitbit Flex

fitness bands_FitbitFlex
Ίσως το πιο όμορφο εμφανισιακά από την τριάδα που επιλέξαμε και σίγουρα το πιο απλοϊκό, καθώς προσφέρει τη δυνατότητα καταμέτρησης των βασικών (απόσταση, βήματα, θερμίδες, ποιότητα ύπνου) και στέλνει τα δεδομένα σε μια πολύ εύχρηστη και χρήσιμη εφαρμογή iOS/Android, για την εξαγωγή γραφημάτων και τον έλεγχο της δραστηριότητας. Ακόμη, με δωρεάν εγγραφή στο Fitbit.com μπορείτε να ανταγωνίζεστε τους φίλους σας.

Διαθέτει πολύ διακριτική οθόνη LED που μας δείχνει πότε φτάνουμε στον προορισμό και επαναφορτιζόμενη μπαταρία, ενώ το ξυπνητήρι του προκαλεί μικρές δονήσεις στον καρπό για να μην ξυπνούν και οι υπόλοιποι.

Πηγή: www.techgear.gr

techgear_logo

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.