Διαφημιστείτε στο...

 • KidsGo με αγάπη!

Διαφημιστείτε στο kidsgo.com.cy!

Καλώς ήρθατε στο kidsgo.com.cy …για διαφημιστική προβολή της επιχείρησης σας!

Το portal www.kidsgo.com.cy απευθύνεται σε παιδιά, εφήβους, γονείς κι εκπαιδευτικούς. Πρόκειται ουσιαστικά για 3 ξεχωριστά portals, το KidsGo για παιδιά, το TeensGo για εφήβους και το ParentsGo για γονείς κι εκπαιδευτικούς.

Το περιεχόμενο των 3 portals είναι απόλυτα σχετικό με τα παιδιά, τους εφήβους, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, εξαιρετικά πλούσιο σε όγκο και πιστεύουμε πολύ ψηλό σε ποιότητα. Μάλιστα το KidsGo έλαβε το πρώτο εθνικό βραβείο στο διαγωνισμό «Ευρωπαϊκό Βραβείο για Ποιοτικό Online Περιεχόμενο για Παιδιά» το 2013.

Αν λοιπόν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στα portal μας είμαστε στη διάθεση σας για να συζητήσουμε διάφορες επιλογές που θα μεγιστοποιήσουν, με το λιγότερο δυνατό κόστος, τα οφέλη για την εταιρεία σας. Πιστεύουμε ότι η διαφήμιση σας σε ένα portal που είναι ειδικό για παιδιά, εφήβους, γονείς και εκπαιδευτικούς, θα προσδώσει τη μέγιστη προστιθέμενη αξία στο ποσό που θα διαθέσετε.

Ειδικότερα, προσφέρουμε διαφημιστική προώθηση των προϊόντων σας με:

AnnaPappa_ChangeEducation_iconNo1 την ανάρτηση banner και στα 3 portals μας ταυτόχρονα (KidsGoTeensGo και ParentsGo). Μπορείτε να ετοιμάσετε το banner σας επιλέγοντας εσείς το μέγεθος:

  1. Κυλιόμενη διαφήμιση δεξιά και αριστερά, 130 x 600 pixels
  2. Διαφήμιση στο sidebar του portal, 300 x 250 pixels
  3. Διαφήμιση στο sidebar του portal, 300 x 125 pixels
  4. Διαφήμιση στο sidebar του portal, 150 x 100 pixels
  5. Διαφήμιση στην κύρια σελίδα των ιστοσελίδων ParentsGo (728 x 90 pixels) και TeensGo (610 x 180 pixels)

Το banner μπορεί να είναι σε μορφή png, jpeg ή gif. Σε περίπτωση που δεν έχετε banner, μπορούμε να σας το σχεδιάσουμε εμείς εντελώς δωρεάν αφού μας στείλετε το logo σας και 3-4 φωτογραφίες του προϊόντος/υπηρεσιών ή της επιχείρησης σας την οποία θέλετε να προβάλουμε.

Επίσης όσοι διαφημίζονται με banner στο portal μας, έχουν τη δυνατότητα να προστεθούν ΔΩΡΕΑΝ στην εφαρμογή μας «FindGo! Τα πάντα για το παιδί και όλη την οικογένεια στην Κύπρο!», πρόκειται για έναν πλήρη ηλεκτρονικό κατάλογο επιχειρήσεων που υπάρχει στο Κυπριακό διαδίκτυο όπου με ένα κλικ μπορείτε να βρείτε τα πάντα για το παιδί σας!!!

AnnaPappa_ChangeEducation_iconNo2 την τοποθέτηση των προϊόντων σας σε ειδικά ή και όχι άρθρα του portal μας (728 x 90 pixels)

Ads-Sizes-Banners-ParentsGo

και

AnnaPappa_ChangeEducation_iconNo3 την προώθηση των προϊόντων σας και των πιο πάνω άρθρων μέσω της σελίδας του KidsGo στο facebook (έχουμε ήδη ξεπεράσει τα 88.000 Likes και συνεχίζουμε).

Προσφέρουμε φυσικά και άλλες επιλογές που μπορούμε να συζητήσουμε μαζί σας. Εννοείται ότι είμαστε ανοικτοί και σε άλλες ιδέες που ενδεχομένως εσείς να έχετε.

Για περισσότερες πληροφορίες ή σε περίπτωση που επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο kidsgo.com.cy, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο +357 97846344 ή στο e-mail info@kidsgo.com.cy

Ευχαριστούμε πάρα πολύ,
Νανά Χρυσοστόμου Μιχαηλίδου (Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π.)
Διαχειριστής KidsGo, TeensGo και ParentsGo