Για τους γονείς

  • KidsGo με αγάπη!

Για τους γονείς

 

Αγαπητοί γονείς σας καλωσορίζουμε με χαρά στο KidsGo, τη νέα κυπριακή διαδικτυακή πύλη για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς, με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Στο KidsGo:

Goneis-Paidia-Mazi-icon3 Τα παιδιά θα μπορούν να παίζουν με ασφάλεια, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν!

Goneis-Paidia-Mazi-icon3 Θα μπορούν επίσης τα παιδιά να βρουν ασκήσεις και παιχνίδια από το χώρο των μαθηματικών, των ελληνικών, της ιστορίας, του θεάτρου, της λογοτεχνίας, των παραμυθιών και μύθων.

Goneis-Paidia-Mazi-icon3 Γονείς κι εκπαιδευτικοί θα μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.

Goneis-Paidia-Mazi-icon3 Θα μπορεί επίσης κάποιος να βρει πολλά ενδιαφέροντα θέματα όπως πληροφορικής, διαδικτύου, υγιεινής διατροφής, άσκησης, ανακύκλωσης. Επίσης θέματα που αφορούν όλα τα παιδιά και τους νέους της Ευρώπης, όπως τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των ευρωπαϊκών πολιτών, την προστασία του καταναλωτή, την υγεία, το περιβάλλον.

Σας καλούμε να μας στέλνετε απόψεις και θέματα σχετικά με τα παιδιά και τους γονείς στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@kidsgo.com.cy.

Σας προτρέπουμε να μας στέλνετε τα σχόλια, τις παρατηρήσεις, τις υποδείξεις σας πρώτον για να βελτιωνόμαστε και δεύτερον για να είμαστε πάντα επίκαιροι στα θέματα που απασχολούν παιδιά και γονείς.

Μπορείτε κι εσείς, όσοι επιθυμείτε, να συμμετέχετε ελεύθερα στη διαμόρφωση του περιεχομένου μας. Με χαρά περιμένουμε τις προτάσεις και ιδέες σας! Θα θέλαμε η επικοινωνία μας να είναι άμεση κι αποδοτική.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας κι ελπίζουμε ότι θα βρείτε τη διαδικτυακή πύλη μας ευχάριστη, ψυχαγωγική κι ενημερωτική.

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε την προστασία των παιδιών μας από τους κινδύνους του διαδικτύου, γι’ αυτό η πρόσβαση στο διαδίκτυο από το σπίτι ή μέσα στο σχολείο θα πρέπει να γίνεται πάντα υπό την επίβλεψη του γονέα ή εκπαιδευτικού αντίστοιχα.

Κάπου εδώ είναι χρήσιμο να σας παροτρύνουμε να διαβάσετε το άρθρο «Διαδίκτυο; …Ασφαλώς!», ώστε να θέσουμε το διαδίκτυο στις σωστές του διαστάσεις και όλοι οι γονείς να κατανοήσουμε και να απολαύσουμε μαζί με τα παιδιά μας τα οφέλη του.

 

KidsGo για ψυχαγωγία, εκπαίδευση, δημιουργία, διασκέδαση, ενημέρωση…