Διαδικτυακά παιχν...

  • KidsGo με αγάπη!

Διαδικτυακά παιχνίδια

Το Κέντρο Παραγωγικότητας, στο πλαίσιο της προώθησης του Έργου, «Ενσωμάτωση της Έννοιας της Παραγωγικότητας στην Εκπαίδευση» προχώρησε στη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού παιχνιδιού μέσω του οποίου τα παιδιά έρχονται σε επαφή με την έννοια της Παραγωγικότητας και τους παράγοντες οι οποίοι την επηρεάζουν.
Disney Νεράϊδες
Η Τίνκερ Μπελ και οι νεραϊδοφίλες της σε προσκαλούν σε ατελείωτες ώρες διασκέδασης στο φανταστικό νεραϊδόκοσμο.
Ανακάλυψε το μαγικό κόσμο των Νεράϊδων, φτιάξε τη δική σου Νεράϊδα και παίξε μαζί τους πολλά νεραϊδοπαιχνίδια!
Χρειάζεται εγγραφή, χρειάζεται η βοήθεια των γονέων!
Παιχνιδια Disney
Παίξε με τον Μίκυ Μάους, την Μίνι Μαόυς, την Χάνα Μοντάνα, τους μάγους του Γουέβερλι, την Τσάρλυ, τον Φινέα και Φερμπ και με όλους τους άλλους αγαπημένους χαρακτήρες της Ντίσνεϊ σε ένα από τα πολλά παιχνίδια που θα βρεις στην επίσημη ελληνική σελίδα της Disney.
Όλα τα παιχνίδια θα σε ψυχαγωγήσουν για αμέτρητες ώρες!
Παιχνίδι περιπέτειας!
Ο Sketch, το πορτοκαλί ανθρωπάκι, ζει σ” έναν όμορφο χρωματιστό κόσμο, ζωγραφισμένο σε χαρτί. Όμως οι γόμες, δηλαδή τα σβηστήρια, θέλουν να του καταστρέψουν τον κόσμο του αυτό, σβήνοντας του τον.
Βοήθησε λοιπόν τον Sketch να συγκεντρώσει όλα τα μολύβια και τις μπογιές για να σώσει τον κόσμο του και να τον κάνει ακόμα πιο χαρούμενο!
Παιχνίδια Disney
Με τα παιχνίδια Disney μπορείς να ξαναζήσεις τη μαγεία των ταινιών της Disney και να παίξεις με τους αγαπημένους σου χαρακτήρες, τον Μίκι Μαόυς, τον Ντόναλντ Ντακ, την Μέριντα, τον Φινέα και Φερμπ, τον Ραλφ, την Ραπουνζέλ, μια πανέμορφη έφηβη με πολλά μαλλιά γύρω στα 25 μέτρα μαγικά χρυσαφένια μαλλιά και τον Φλιν, τον πιο διάσημο και γοητευτικό ληστής της χώρας, …
Τα αγαπημένα μας Angry Birds!
Η νέα μανία ονομάζεται Angry Birds («θυμωμένα πουλιά»). Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για iPhone τώρα και σε μορφή flash. Σημάδεψε σωστά και χτύπησε με τα Angry Birds τα πράσινα γουρούνια.
Είναι ένα παιχνίδι λογικής, σκέψης και δεξιοτήτων με όλο και πιο δύσκολα επίπεδα καθώς προχωράς. Τερμάτισε όλα τα επίπεδα και κάνε τα Angry Bird ευτυχισμένα!

KidsGo για ψυχαγωγία, εκπαίδευση, δημιουργία, διασκέδαση, ενημέρωση…