Βιβλιοθήκη άρθρων...

 • KidsGo με αγάπη!

Βιβλιοθήκη άρθρων… Go

 • Πείτε αυτό, όχι εκείνο: Γονικός οδηγός!

Καλώς ήρθατε στη βιβλιοθήκη άρθρων του KidsGo!

Τα χέρια είναι για να φροντίζουν και όχι για να τιμωρούν. Σηκώστε το χέρι σας κατά της σωματικής τιμωρίας των παιδιών …επειδή το ξύλο βοηθάει στην πειθαρχία των παιδιών όσο και ο άνεμος στο σβήσιμο των πυρκαγιών!

21 Αποφθέγματα σοφίας και φράσεις με δυνατά νοήματα!

 • Κυριακή 10 Ιουλίου, Παιδική Παράσταση «Μύθοι του Αισώπου και Παντομίμα»

 • Πόσο κακό κάνει στο παιδί να το μαλώνετε διαρκώς…

  από Έλενα Μπούλια

  «Ήταν Χριστούγεννα ή Πρωτοχρονιά και ήμασταν σε ένα οικογενειακό τραπέζι. Όπως τρέχαμε με τα άλλα παιδιά γύρω-γύρω σε όλο το σπίτι, εγώ παραπάτησα έπεσα πάνω σε έναν καλόγερο με παλτά και τον έριξα κάτω. Θυμάμαι εκείνη τη στιγμή ένιωσα τρομερά άσχημα, σα να είχα κάνει το μεγαλύτερο λάθος του κόσμου. Ήμουν 12 ετών.» Ο Μιχάλης στα 22 του διαγνώστηκε με κατάθλιψη, και όπως …

 • Χρωματίζοντας… τις Ιστορίες πρωινού!

  Ζωγραφίστε τις περιπέτειες του Γιωργάκη στο σχολείο σε ένα μάθημα διαφορετικό από τα άλλα… αυτό της σημασίας του σωστού πρωινού! Οι «Ιστορίες πρωινού» είναι το διατροφικό κόμικ που εμπνεύστηκε η διατροφολόγος, Αλεξάνδρα Κουμπίτσκι με στόχο να μυήσει τα παιδιά στην συνήθεια του ισορροπημένου πρωινού, του πολυτιμότερου γεύματος την ημέρα.

  Σε αυτό το e-book, τα παιδιά μπορούν ζωγραφίζοντας, να ζωντανέψουν τους ήρωες της ασπρόμαυρης εικονογράφησης αλλά και παράλληλα να διαβάσουν αποσπάσματα από το κόμικ. Μέσα από αυτό …

Συνεργαστείτε με το KidsGo!

Έχετε όρεξη και μεράκι για αρθρογραφία; Σας αρέσει να μοιράζεστε τις γνώσεις σας με άλλους; Τότε μην χάνετε χρόνο… ελάτε κι εσείς στην παρέα μας και γίνετε αρθρογράφος του KidsGo!

Από το KidsGo και τους συνεργάτες του, με αγάπη, καλή ανάγνωση!

Save

Save

Save