Ταινιοθήκη KidsGo

  • KidsGo με αγάπη!

Μπομπ Ο Σφουγγαράκης: Έξω Απ’ Τα Νερά Του (Bob Movie: Sponge Out of Water)

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Φεβρουαρίου 12, 2015 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Ταινιοθήκη KidsGo

bob-sfoungarakis-exo-apta-nera-tou-icon2

Είδος ταινίας: Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 93′
Επίσημη ιστοσελίδα (site): www.spongebobmovie.com
Ελληνική ιστοσελίδα (site): www.spongebobmovie.gr
Χρονολογία παραγωγής: 2015
Πρεμιέρα στην Ελλάδα: Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015
Πρεμιέρα στην Κύπρο: Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Το 2015, ο αγαπημένος υποβρύχιος ήρωας μικρών και μεγάλων επιστρέφει. Ο πάντα αισιόδοξος και χαρούμενος Μπομπ Σφουγγαράκης μαζί με την παρέα του (Πάτρικ, κύριος Καβούρης, Πλαγκτόν, Γκάρι το σαλιγκάρι) που σαρώνουν τηλεοπτικά, έρχονται για να μας διασκεδάσουν και κινηματογραφικά, στη δεύτερη τους ταινία, με τις νέες περιπέτειές τους στο Βυθό του Μπικίνι.

Η γνωστή τρέλα που χαρακτηρίζει τους ήρωες, ατάκες που γίνονται σλόγκαν και σουρεαλιστικές καταστάσεις θα σας ξεκαρδίσουν.

Από την Paramount Animation και την Nickelodeon Movies έρχεται η ολοκαίνουργια ταινία animation «Μπομπ Σφουγγαράκης: Έξω Απ’ Τα Νερά Του». Μια σπαρταριστή περιπέτεια, και σε 3D, που είναι τόσο έξαλλη κι αστεία όσο ο τίτλος της, καθώς, για πρώτη φορά, ο Μπομπ Σφουγγαράκης ο Τετραγωνοπαντελονής, το πιο διάσημο θαλάσσιο ασπόνδυλο, βγαίνει στη στεριά για την πιο υπερ-ηρωική του περιπέτεια.

bob-sfoungarakis-exo-apta-nera-tou-icon1

Υπόθεση:
Η ζωή στο Βυθό του Μπικίνι δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη για τον αιώνια αισιόδοξο Μπομπ Σφουγγαράκη και τους φίλους του: τον πιστό αστερία Πάτρικ, τον σαρδόνιο Καλαμάρη, την επιστήμονα σκίουρο Σάντι και τον οστρακόδερμο καπιταλιστή κύριο Καβούρη. Όταν, όμως, κλέβουν τη σούπερ μυστική συνταγή της Καβουροπάτη, οι αιώνιοι αντίπαλοι, ο αθώος και αφελής Μπομπ Σφουγγαράκης και ο κυνικός Πλαγκτόν, πρέπει να συνεργαστούν σε ένα ταξίδι στο χώρο και στο χρόνο και να τιθασεύσουν τις εσωτερικές τους υπερδυνάμεις ώστε να πολεμήσουν τον σατανικό πειρατή Μπεργκερογένη (Αντόνιο Μπαντέρας) με τα ίδια του τα σχέδια για τις νόστιμες λιχουδιές.

Δείτε το trailer:

Λίγα λόγια για την ταινία:

Δανείζουν τις φωνές τους οι: ΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΤΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΖΕΡΒΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΛΙΟΣ, ΑΛΚΗΣ ΖΕΡΒΟΣ, ΛΟΡΕΝΤΖΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ

Σκηνοθεσία: ΠΟΛ ΤΙΜΠΙΤ
Σενάριο: ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΑΪΜΠΕΛ, ΓΚΛΕΝ ΜΠΕΡΓΚΕΡ

Σκηνές/στιγμιότυπα από την ταινία:

photo Σκηνή 1η,

bob-sfoungarakis-exo-apta-nera-tou-icon3

photo Σκηνή 2η,

bob-sfoungarakis-exo-apta-nera-tou-icon4

photo Σκηνή 3η,

bob-sfoungarakis-exo-apta-nera-tou-icon5

photo Σκηνή 4η,

bob-sfoungarakis-exo-apta-nera-tou-icon6

photo Σκηνή 5η,

bob-sfoungarakis-exo-apta-nera-tou-icon7

photo Σκηνή 6η,

bob-sfoungarakis-exo-apta-nera-tou-icon8

photo Σκηνή 7η,

bob-sfoungarakis-exo-apta-nera-tou-icon9

photo Σκηνή 8η,

bob-sfoungarakis-exo-apta-nera-tou-icon10

photo Σκηνή 9η,

bob-sfoungarakis-exo-apta-nera-tou-icon11

photo Σκηνή 10η,

bob-sfoungarakis-exo-apta-nera-tou-icon12

Από το KidsGo με αγάπη… Καλή θέαση!!!

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.