Ταινιοθήκη KidsGo

  • KidsGo με αγάπη!

Χρόνια Πολλά Ψυχρά κι Ανάποδα (FROZEN FEVER)

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Μαρτίου 9, 2015 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Ταινιοθήκη KidsGo

Χρόνια Πολλά Ψυχρά κι Ανάποδα (FROZEN FEVER)

Δύο χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία του «Ψυχρά κι Ανάποδα», η πριγκίπισσα Άννα και ο χιονάνθρωπος Όλαφ επιστρέφουν με μια μικρού μήκους περιπέτεια. Οι παραγωγοί του -βραβευμένου με Όσκαρ τραγουδιού και ταινίας κινουμένων σχεδίων- «Ψυχρά κι Ανάποδα» σκέφτηκαν να δώσουν λίγα… λεπτά χαράς στους φανατικούς.

Έτσι, λοιπόν, πριν από τη Σταχτοπούτα θα προβληθεί η μικρού μήκους ταινία «Χρόνια Πολλά Ψυχρά κι Ανάποδα», μια ακόμα υπέροχη προσθήκη στο χιονισμένο σύμπαν του Ψυχρά κι Ανάποδα. Είναι τα γενέθλια της Άννα και η Έλσα με τον Κρίστοφ είναι αποφασισμένοι να της οργανώσουν το καλύτερο πάρτι – οι παγωμένες δυνάμεις της Έλσα όμως μπορεί να καταστρέψουν όλα τα σχέδιά τους!

FROZEN-FEVER-icon7

και

FROZEN-FEVER-icon3

Δείτε στο παρακάτω βίντεο αποκλειστικά πλάνα!

Ακούγονται: Σία Κοσκινά, Βάσια Ζαχαροπούλου, Φοίβος Ριμένας, Γιώργος Ζαχαρόπουλος, Βασίλης Αξιώτης, Ηλίας Ματάμης, Βαγγέλης Παναγόπουλος, Αλέξανδρος Λουζιώτης

Υπομονή έως την Πέμπτη 12 Μαρτίου, όταν και η «Σταχτοπούτα» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες και ως την Παρασκευή 13 Μαρτίου όταν η «Σταχτοπούτα» θα κυκλοφορήσει στις κυπριακές κινηματογραφικές αίθουσες.

Δείτε μερικά στιγμιότυπα από την ταινία:

photomechanical_icon2 Σκηνή 1η,

FROZEN-FEVER-icon2

photomechanical_icon2 Σκηνή 2η,

FROZEN-FEVER-icon4

photomechanical_icon2 Σκηνή 3η,

FROZEN-FEVER-icon6

photomechanical_icon2 Σκηνή 4η,

FROZEN-FEVER-icon9

photomechanical_icon2 Σκηνή 5η,

FROZEN-FEVER-icon5

photomechanical_icon2 Σκηνή 6η,

FROZEN-FEVER-icon8

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.