Video Animation

  • KidsGo με αγάπη!

Η παντοτινή αγάπη σε ένα τρυφερό και συγκινητικό βίντεο. Ένα βίντεο που υμνεί την αγάπη και τα όνειρα ενός ζευγαριού!

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Ιανουαρίου 24, 2016 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Video Animation

Η παντοτινή αγάπη σε ένα τρυφερό και συγκινητικό βίντεο. Ένα βίντεο που υμνεί την αγάπη και τα όνειρα ενός ζευγαριού!

Carl-Ellie-Psila-ston-ourano-Up-icon3Όσοι από εμάς έχουμε δει την ταινία κινουμένων σχεδίων της Pixar Up! Ψηλά στον ουρανό! (2009), σίγουρα θυμόμαστε τη ρομαντική και συγκινητική ιστορία του Carl και της Ellie, της κοινής τους ζωής και των ονείρων τους. Οι δημιουργοί της ταινίας συγκέντρωσαν τις πιο τρυφερές στιγμές του ψηφιακού αυτού ζευγαριού και τις ένωσαν σε ένα συγκινητικό βίντεο που υμνεί την αγάπη και τα όνειρα!

Σε λιγότερο από πέντε λεπτά ξετυλίγεται μια ρομαντική, συγκινητική ιστορία με πρωταγωνιστές ένα ζευγάρι που θα μπορούσε να ζει ανάμεσά μας, το οποίο βιώνει μια αγάπη βαθιά και αληθινή!

Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή…

Ο κύριος και πρωταγωνιστικός χαρακτήρας της ταινίας λέγεται Καρλ, Καρλ Φρέντρικσεν (Carl Fredricksen). Ο κύριος Φρέντρικσεν είναι ένας μοναχικός, κατσούφης και ιδιότροπος γεράκος, ένας ωστόσο συμπαθής και αξιαγάπητος παππούλης 78 χρονών. Η ταινία ξεκινά κάνοντας ένα flashback στη ζωή του Καρλ Φρέντρικσεν και της αγαπημένης του Έλι. Όταν ο Καρλ ήταν μικρό αγόρι γνώρισε την Έλι, ένα κορίτσι που διψούσε για περιπέτεια. Οι δύο μαζί ονειρεύονταν σε όλη τους τη ζωή να εξερευνήσουν άγνωστες περιοχές και άγρια τοπία της Νοτίου Αμερικής. Όντας σε παιδική ηλικία και οι δύο τους μοιράζονται μαζί όχι απλά την κοινή τους λατρεία για εξερεύνηση και περιπέτεια αλλά ολόκληρη τη ζωή τους.

Carl-Ellie-Psila-ston-ourano-Up-icon4

Η ολιγόλεπτη αυτή σκηνή της συνάντησης του Καρλ και της Έλι, του γάμου τους, της εξέλιξής του, της αγάπης τους, της μέσης ηλικίας τους και τέλος του θανάτου της Έλι, είναι συγκλονιστική και μας βάζει με ασύγκριτη αμεσότητα μέσα στην ζωή και τον ψυχισμό του Καρλ. Απλά και γρήγορα συγκινούμαστε και συμπάσχουμε…

Carl-Ellie-Psila-ston-ourano-Up-icon11a

Η Έλι λοιπόν, έχει πεθάνει και 78χρονος συνταξιούχος πωλητής μπαλονιών και χήρος πλέον Καρλ, δεν έχει προλάβει να πάει στους Παραδεισένιους Καταρράκτες της Νοτίου Αμερικής όπως το επιθυμούσανε διακαώς και οι δύο από παιδιά.

Με το σπίτι του να βρίσκεται προ των πυλών της κατεδάφισης καθότι ένας εργολάβος θέλει το οικόπεδο πάνω στο οποίο βρίσκεται το σπίτι του, που έχτισε με την γυναίκα του Έλι, και τον ίδιο προ των πυλών γηροκομείου αποφασίζει να ξεκινήσει για την περιπέτεια που είχε υποσχεθεί στη γυναίκα του έστω και μόνος…

Έτσι ο Καρλ αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του: μπορεί να είναι ηλικιωμένος αλλά δεν θα εγκαταλείψει, θα ζήσει τη ζωή του με τους δικούς του όρους. Γι’ αυτό λοιπόν, δένει στο σπίτι του χιλιάδες πολύχρωμα μπαλόνια και ταξιδεύει τελικά για τη Νότια Αμερική, όπως ακριβώς είχε υποσχεθεί στην Έλι πριν από πολλά χρόνια.

Και κάπου εδώ ξεκινά η περιπέτεια… μια περιπέτειά στην οποία ο Καρλ Φρέντρικσεν δεν θα είναι μόνος, θα υπάρχει ένας λαθρεπιβάτης, ο Ράσελ που είναι 8 χρονών, πρόσκοπος που προσπαθεί να βοηθήσει τους ηλικιωμένους. Ένα ενθουσιώδη, επίμονο αγόρι με αστείρευτη φαντασία. Οι δυο τους θα βιώσουν μοναδικές εμπειρίες!!!

Εμείς φυσικά σ’ αυτό το άρθρο επικεντρωνόμαστε στην αξιομνημόνευτη σκηνή της ταινίας που διηγείται σε λίγα δευτερόλεπτα όλη την συγκινητική ιστορία του ζευγαριού, που θα μπορούσε άνετα να είναι μία εξαιρετική μικρού μήκους ταινία από μόνη της.

Πάρτε μαζί σας χαρτομάντηλα και πάμε να τη δούμε:

Δείτε και ένα 2ο βίντεο με τον Καρλ και την Έλι να γνωρίζονται σε παιδική ηλικία:

Δείτε μερικά στιγμιότυπα από την ταινία:
photo Σκηνή 1η,

Carl-Ellie-Psila-ston-ourano-Up-icon5

photo Σκηνή 2η,

Carl-Ellie-Psila-ston-ourano-Up-icon6

photo Σκηνή 3η,

Carl-Ellie-Psila-ston-ourano-Up-icon6a

photo Σκηνή 4η,

Carl-Ellie-Psila-ston-ourano-Up-icon7

photo Σκηνή 5η,

Carl-Ellie-Psila-ston-ourano-Up-icon8

photo Σκηνή 6η,

Carl-Ellie-Psila-ston-ourano-Up-icon9

photo Σκηνή 7η,

Carl-Ellie-Psila-ston-ourano-Up-icon12

photo Σκηνή 8η,

Carl-Ellie-Psila-ston-ourano-Up-icon13

photo Σκηνή 9η,

Carl-Ellie-Psila-ston-ourano-Up-icon14

photo Σκηνή 10η,

Carl-Ellie-Psila-ston-ourano-Up-icon15

photo Σκηνή 11η,

Carl-Ellie-Psila-ston-ourano-Up-icon16

photo Σκηνή 12η,

Carl-Ellie-Psila-ston-ourano-Up-icon16a

photo Σκηνή 13η,

Carl-Ellie-Psila-ston-ourano-Up-icon16b

photo Σκηνή 14η,

Carl-Ellie-Psila-ston-ourano-Up-icon17

photo Σκηνή 15η,

Carl-Ellie-Psila-ston-ourano-Up-icon18

photo Σκηνή 16η,

Carl-Ellie-Psila-ston-ourano-Up-icon19

photo Σκηνή 17η,

Carl-Ellie-Psila-ston-ourano-Up-icon25

photo Σκηνή 18η,

Carl-Ellie-Psila-ston-ourano-Up-icon20

photo Σκηνή 19η,

Carl-Ellie-Psila-ston-ourano-Up-icon21

photo Σκηνή 20η,

Carl-Ellie-Psila-ston-ourano-Up-icon22

photo Σκηνή 21η,

Carl-Ellie-Psila-ston-ourano-Up-icon23

photo Σκηνή 22η,

Carl-Ellie-Psila-ston-ourano-Up-icon24

Άλλα σχετικά άρθρα

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.