Ταινιοθήκη KidsGo

  • KidsGo με αγάπη!

Το βιβλίο της ζούγκλας 2D (The Jungle Book)

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Απριλίου 27, 2016 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Ταινιοθήκη KidsGo

The-Jungle-Book-Moglis-2016-icon2

Είδος ταινίας: Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 105′
Χρονολογία παραγωγής: 2016
Πρεμιέρα στην Ελλάδα: Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

«Το Βιβλίο της Ζούγκλας» είναι εμπνευσμένο από μια συλλογή φανταστικών ιστοριών του βραβευμένου με Νόμπελ Βρετανού συγγραφέα, Rudyard Kipling, οι οποίες δημοσιεύθηκαν το 1893.

Το 1967 η Ντίσνεϊ κυκλοφόρησε την ομότιτλη ταινία, κάνοντας τον μικρό Μόγλη διάσημο.
Η υπόθεση αφορά τη ζωή του Μόγλη, ενός αγοριού που χάθηκε στη ζούγκλα, όταν οι γονείς του σκοτώθηκαν από μία μεγάλη τίγρη.

Ο σκηνοθέτης Γιον Φαβρό, εμπνέεται από την ομώνυμη ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney που βασίζεται στην κλασική ιστορία του Ράντγιαρντ Κίπλινγκ και δημιουργεί τη σύγχρονη εκδοχή του «Βιβλίου της Ζούγκλας», μια εντυπωσιακή ταινία με εξωτικά τοπία και αξέχαστους ήρωες.

Σύμμαχός του, εκτός από την πασίγνωστη και πολυαγαπημένη ιστορία του Μόγλη, η τεχνολογία, αφού σε τεχνικό επίπεδο η ταινία είναι ένας άρτιος συνδυασμός ρεαλιστικών γυρισμάτων και γραφικών. Το αποτέλεσμα είναι μαγευτικό και ιδιαίτερα συναρπαστικό για μικρούς και μεγάλους.

The-Jungle-Book-Moglis-2016-icon1

Υπόθεση:

Η ταινία διηγείται την ιστορία του Μόγλη, ενός μικρού αγοριού που μεγάλωσε στη ζούγκλα από μια οικογένεια λύκων. Ο ίδιος αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι πλέον καλοδεχούμενος στη ζούγκλα, όταν ο θηριώδης τίγρης Σιρ Χαν που τρομοκρατεί όλα τα υπόλοιπα ζώα, θέλει να τον εξοντώσει.

Ο Μόγλης αναγκάζεται να εγκαταλείψει το μοναδικό μέρος που θεωρεί πατρίδα του. Έτσι, ξεκινάει ένα συναρπαστικό ταξίδι αυτογνωσίας στο οποίο θα έχει ως καθοδηγητές τον Μπαγκίρα, έναν βλοσυρό πάνθηρα και τον Μπαλού, μια πολύ συμπαθητική αρκούδα.

The-Jungle-Book-Moglis-2016-icon11

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, θα συναντήσει διάφορα άλλα πλάσματα της ζούγκλας μερικά από τα οποία φαίνεται να μην έχουν και τόσο φιλικές διαθέσεις.

Δείτε το trailer:

Λίγα λόγια για την ταινία:

Δανείζουν τις φωνές τους οι: Ντίνος Πικροδημήτρης, Δημήτρης Πακσόγλου, Γιάννης Στεφόπουλος, Νέστωρ Κοψιδάς, Γιώτα Μηλίτση, Ινώ Στεφανή, Ακίνδυνος Γκίκας, Άλκης Ζερβός

Σκηνοθεσία: Γιον Φαβρό
Παραγωγή: Γιον Φαβρό, Μπράιχαμ Τέιλορ
Σενάριο: Τζάστιν Μαρκς
Μουσική: Τζον Ντέμπνι

Σκηνές/στιγμιότυπα από την ταινία:

photo Σκηνή 1η,

The-Jungle-Book-Moglis-2016-icon3

photo Σκηνή 2η,

The-Jungle-Book-Moglis-2016-icon4

photo Σκηνή 3η,

The-Jungle-Book-Moglis-2016-icon5

photo Σκηνή 4η,

The-Jungle-Book-Moglis-2016-icon6

photo Σκηνή 5η,

The-Jungle-Book-Moglis-2016-icon7

photo Σκηνή 6η,

The-Jungle-Book-Moglis-2016-icon8

photo Σκηνή 7η,

The-Jungle-Book-Moglis-2016-icon9

photo Σκηνή 8η,

The-Jungle-Book-Moglis-2016-icon10

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.