Αποφθέγματα σοφίας

  • KidsGo με αγάπη!

10 πράγματα που τα παιδιά θέλουν από τους γονείς τους

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Ιουνίου 15, 2016 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Αποφθέγματα σοφίας

10-pragmata-poy-ta-paidia-theloyn-apo-toys-goneis-toys-icon2

10-pragmata-poy-ta-paidia-theloyn-apo-toys-goneis-toys-icon11. Βάλε με στο κρεββάτι για ύπνο και πες μου ένα τραγούδι. Πες μου επίσης ιστορίες από τότε που εσύ ήσουν μικρός.

10-pragmata-poy-ta-paidia-theloyn-apo-toys-goneis-toys-icon12. Δίνε μου αγκαλιές και φιλιά και αφιέρωνε μου χρόνο να μιλάμε οι δυο μας.

10-pragmata-poy-ta-paidia-theloyn-apo-toys-goneis-toys-icon13. Αφιέρωνε ποιοτικό χρόνο για μας τους δυο, χωρίς να είναι μπροστά τα αδέλφια μου.

10-pragmata-poy-ta-paidia-theloyn-apo-toys-goneis-toys-icon14. Δίνε μου υγιεινό φαγητό ώστε να αναπτυχθώ με υγεία.

10-pragmata-poy-ta-paidia-theloyn-apo-toys-goneis-toys-icon15. Κατά την ώρα του δείπνου, μίλα μου για αυτά που θα κάνουμε μαζί το Σαββατοκύριακο.

10-pragmata-poy-ta-paidia-theloyn-apo-toys-goneis-toys-icon16. Τη νύχτα μίλα μου για οτιδήποτε: αγάπη, σχολείο, οικογένεια κλπ

10-pragmata-poy-ta-paidia-theloyn-apo-toys-goneis-toys-icon17. Άσε με να παίζω πολύ, έξω από το σπίτι.

10-pragmata-poy-ta-paidia-theloyn-apo-toys-goneis-toys-icon18. Κούρνιαζε μαζί μου κάτω από την κουβέρτα για να δούμε μαζί στην τηλεόραση την αγαπημένη μας εκπομπή.

10-pragmata-poy-ta-paidia-theloyn-apo-toys-goneis-toys-icon19. Πειθάρχησε με. Με κάνει να νιώθω ότι νοιάζεσαι.

10-pragmata-poy-ta-paidia-theloyn-apo-toys-goneis-toys-icon110. Άφηνε μου μηνύματα στο γραφείο ή στη σχολική μου τσάντα.

10-pragmata-poy-ta-paidia-theloyn-apo-toys-goneis-toys-icon3

Από το KidsGo, TeensGo και ParentsGo με όλη μας την ΑΓΑΠΗ!

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.