Ταινιοθήκη KidsGo

  • KidsGo με αγάπη!

Βρέχει Κεφτέδες 2 (Cloudy with a Chance of Meatballs 2)

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Σεπτεμβρίου 6, 2013 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Ταινιοθήκη KidsGo

CloudyMeatballs2_image2

Είδος ταινίας: Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια:
Χρονολογία παραγωγής: 2013
Επίσημη ιστοσελίδα (site): http://www.cloudy-movie.com/site/

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013
Πρεμιέρα στην Κύπρο: Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013
Διανομή: Feelgood Entertainment

Μετά την κινηματογραφική έκπληξη Βρέχει Κεφτέδες (2009) έρχεται η συνέχεια με ακόμα πιο απολαυστικούς χαρακτήρες, έξυπνο χιούμορ και πρωτόγνωρες καταστάσεις. Το «Βρέχει Κεφτέδες 2» είναι μια απολαυστική κωμωδία κινουμένων σχεδίων που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους χάρη στην ξεκαρδιστική της υπόθεση και την εντυπωσιακή της παραγωγή, προσφέροντας ένα πραγματικά χορταστικό θέαμα.

Στην ταινία η μηχανή που μπορεί να μετατρέψει τα καιρικά φαινόμενα σε φαγητό βρίσκεται ακόμα σε λειτουργία και μία ολόκληρη πόλη έχει δημιουργηθεί από φαγητά που έχουν πάρει ζωή! Θα μπορέσει ο καθηγητής και δημιουργός της μηχανής Φλιντ να αντιμετωπίσει την «τρελή» και «γευστική» αυτή κατάσταση;

CloudyMeatballs2_icon2

Υπόθεση:
Η ιδιοφυΐα του εφευρέτη Φλιντ Λόκγουντ επιτέλους αναγνωρίζεται όταν το είδωλό του, Τσέστερ Β, τον προσλαμβάνει στην εταιρεία The Live Corp Company, μαζί με τους καλύτερους και λαμπρότερους εφευρέτες του κόσμου.

Το όνειρο του Φλιντ ήταν ανέκαθεν να αναγνωριστεί ως μέγας εφευρέτης, αλλά όλα αλλάζουν όταν ανακαλύπτει ότι η κακόφημη μηχανή του -η οποία μετατρέπει το νερό σε φαγητό- εξακολουθεί να λειτουργεί παράγοντας μεταλλαγμένα υβρίδια τροφίμων, τα «foodimals».

Ο Φλιντ και οι φίλοι του αναλαμβάνουν μία ακόμα διασκεδαστική αποστολή, παλεύοντας με πεινασμένους τακόδειλους, γαριδομπαντζήδες, μηλο-πύθωνες, διπλά μπέργκερ με μπέικον και τυραράχνες και άλλα πλάσματα τροφίμων για να σώσει ξανά τον κόσμο!

CloudyMeatballs2_icon1

Δείτε το trailer:

Λίγα λόγια για την ταινία:

Δανείζουν τις φωνές τους οι:

Σκηνοθεσία: Cody Cameron, Kris Pearn
Μουσική: Mark Mothersbaugh
Παραγωγή: Kirk Bodyfelt
Σενάριο: Judi Barrett, Ron Barrett, John Francis Daley, Jonathan M. Goldstein

Σκηνές/στιγμιότυπα από την ταινία:

Από το KidsGo με αγάπη… Καλή θέαση!!!

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.