Ταινιοθήκη KidsGo

  • KidsGo με αγάπη!

Barbie: Η Σούπερ Πριγκίπισσα (Barbie in Princess Power)

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Ιανουαρίου 24, 2015 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Ταινιοθήκη KidsGo

Barbie-Super-Prigkipissa-icon9

Είδος ταινίας: Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 70′
Χρονολογία παραγωγής: 2015
Πρεμιέρα στην Ελλάδα: Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015
Πρεμιέρα στην Κύπρο: Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Η αγαπημένη ροζ ηρωίδα των κοριτσιών μεταμορφώνεται σε δυναμική πριγκίπισσα που πολεμά το έγκλημα προκειμένου να σώσει το βασίλειό της. Ετοιμαστείτε να ακολουθήσετε τις περιπέτειες της στην ταινία «Barbie – Η σούπερ πριγκίπισσα».

Υπόθεση:
Barbie-Super-Prigkipissa-icon1Η αγαπημένη μας Barbie πρωταγωνιστεί ως Κάρα, μια συνηθισμένη σύγχρονη πριγκίπισσα που ζει μια κανονική ζωή. Όταν μια μαγική πεταλούδα τη φιλήσει, η Κάρα θα αποκτήσει δυνάμεις που της επιτρέπουν να μεταμορφώνεται σε Σούπερ Πριγκίπισσα, δηλαδή στο δυναμικό alter ego της, που πετάει συνεχώς γύρω από το βασίλειο προκειμένου να το προστατεύει, πολεμώντας το έγκλημα.

Σύντομα όμως, η ζηλιάρα ξαδέρφη της Κάρα, Κορίν, αιχμαλωτίζει την πεταλούδα και μεταμορφώνεται σε Νταρκ Σπαρκλ, την αντίζηλο της Σούπερ Πριγκίπισσας. Η θεαματικών αναμετρήσεων αντιδικία τους μεταφέρεται στον ουρανό, ώσπου συνειδητοποιούν ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός του βασιλείου.

Θα βάλουν τα δύο κορίτσια στην άκρη τις διαφορές τους για να συνεργαστούν ενάντια στο κοινό κακό;

Τελικά, η μεγαλύτερη δύναμη είναι εκείνη της αληθινής φιλίας, που μας κάνει πραγματικά ανίκητες!

Δείτε το trailer:

Λίγα λόγια για την ταινία:

Δανείζουν τις φωνές τους οι: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΙΡΓΚΙΣ, ΛΙΛΑ ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΥΡΙΩΤΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ, ΣΙΑ ΚΟΣΚΙΝΑ, ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΦΙΛΙΑΔΗ, ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΣΤΑΪΚΟΥ, ΒΑΣΩ ΚΑΤΣΙΚΕΡΟΥ, ΧΡΙΣΤΕΛΛΑ ΓΚΙΖΕΛΗ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΡΗΓΑΣ

Σκηνοθεσία: ΜΑΡΙΑ ΠΛΑΚΙΔΗ

Σκηνές/στιγμιότυπα από την ταινία:

photo Σκηνή 1η,

Barbie-Super-Prigkipissa-icon2

photo Σκηνή 2η,

Barbie-Super-Prigkipissa-icon3

photo Σκηνή 3η,

Barbie-Super-Prigkipissa-icon4

photo Σκηνή 4η,

Barbie-Super-Prigkipissa-icon5

photo Σκηνή 5η,

Barbie-Super-Prigkipissa-icon6

photo Σκηνή 6η,

Barbie-Super-Prigkipissa-icon7

photo Σκηνή 7η,

Barbie-Super-Prigkipissa-icon8

Από το KidsGo με αγάπη… Καλή θέαση!!!

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.