Επικαιρότητα, νέα

  • KidsGo με αγάπη!

Ανάγνωση παραμυθιού του Ευγένιου Τριβιζά «To κουμπί που κρύωνε»

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Μαΐου 27, 2015 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Επικαιρότητα, νέα

Ανάγνωση παραμυθιού του Ευγένιου Τριβιζά «To κουμπί που κρύωνε»

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ

Ο ηθοποιός Χρήστος Γρηγοριάδης μας διαβάζει το αγαπημένο του παραμύθι για ένα κουμπί που κρύωνε, και όχι μόνο κρύωνε, αλλά δεν ήξερε τι είναι.

Θα διανεμηθούν αναμνηστικές κουμπότρυπες και σε περίπτωση που οι κουμπότρυπες αρνηθούν να συνεργαστούν, θα διανεμηθούν κουμποκοσμήματα.

Σάββατο, 30 Μαΐου 2015, 11:00 π.μ.
Αίθουσα Ανδρέα Πατσαλίδη
Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου

Την ημέρα της ανάγνωσης, θα πωλούνται βιβλία του Ευγένιου Τριβιζά στο πωλητήριο του Πολιτιστικού και μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις, θα δοθούν για ενίσχυση της Παιδοογκολογικής μονάδας του Μακάριου νοσοκομείου.

Paramithi-Trivizas-To-koumpi-pou-krione-icon2

ΕIΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.