Ταινιοθήκη KidsGo

  • KidsGo με αγάπη!

Μπαμπούλες Πανεπιστημίου 2013 (Monsters University 2013)

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Μαΐου 27, 2013 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Ταινιοθήκη KidsGo

MonstersUniversity

Είδος ταινίας: Κινούμενα σχέδια
Επίσημη ιστοσελίδα (site): http://disney.go.com/monsters-university/
Ελληνική ιστοσελίδα: http://www.disney.gr/monsters-university/

To Monsters University (Μπαμπούλες Πανεπιστημίου), έρχεται να μας πάει πίσω στο χρόνο και να μας αποκαλύψει πώς ο Μάικ και ο Σάλι συναντήθηκαν στο τρομοπανεπιστήμιο και πώς από αταίριαστα τέρατα, κατέληξαν κολλητοί φίλοι.

Υπόθεση:
Την τελευταία φορά που είδαμε τους… Μπαμπούλες, ο Μάικ Βαζόφσκι και ο Τζέιμς Π. Σάλιβαν ήταν αχώριστοι και πραγματικά αγαπημένοι. Δεν ήταν όμως πάντα έτσι.

Από την πρώτη στιγμή που αυτά τα δύο αταίριαστα τέρατα συναντήθηκαν στο πανεπιστήμιο δεν άντεχαν το ένα το άλλο.

Με τελείως διαφορετικές μεθόδους, απόψεις και ικανότητες το μοναδικό κοινό στοιχείο τους ήταν το όνειρο για τον τίτλο του Καλύτερου Τρομαχτή!

Σχεδόν δώδεκα χρόνια μετά την πρώτη αξέχαστη γνωριμία μας με τον μονόφθαλμο Μάικ και τον τριχωτό Σάλι, θα ταξιδέψουμε πίσω στο χρόνο για μια εκπαιδευτική εκδρομή στη φοιτητική ζωή των δύο τεράτων όταν υπήρξαν άσπονδοι φίλοι και το μόνο που μοιράζονταν ήταν η αντιπάθεια που έτρεφε ο ένας για τον άλλον… τα πειράγματα και η κοινή αδιαφορία για τα μαθήματα.

Το “Μπαμπούλες Πανεπιστημίου” μάς αποκαλύπτει, λοιπόν, το πώς ο Μάικ κι ο Σάλι ξεπέρασαν τις διαφορές τους κι έγιναν οι κολλητοί μπαμπούλες που όλοι γνωρίζουμε!

Δείτε το trailer:

Λίγα λόγια για την ταινία:

Δανείζουν τις φωνές τους οι: Θανάσης Τσαλταμπάσης, Αντώνης Λουδάρος
Σκηνοθεσία: Νταν Σκάνλον
Μουσική: Ράντι Νιούμαν
Παραγωγή: Κόρι Ρέι

Σκηνές/στιγμιότυπα από την ταινία:

Από το KidsGo με αγάπη… Καλή θέαση!!!

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.