Ταινιοθήκη KidsGo

  • KidsGo με αγάπη!

ΠΕΙΡΑΤΕΣ! 3D (The Pirates! Band Of Misfits)

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Μαΐου 31, 2013 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Ταινιοθήκη KidsGo

ThePirates

Είδος ταινίας: Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 88′
Επίσημη ιστοσελίδα (site): http://sonywonder.com/thepirates/

Μια απολαυστική τρισδιάστατη θαλάσσια περιπέτεια, που θα μας ταξιδέψει από τις εξωτικές όχθες της Αιματοβαμμένης Νήσου, μέχρι τα ομιχλώδη μονοπάτια του Βικτωριανού Λονδίνου.

Υπόθεση:
Ο Καπετάνιος Πειρατής, ένας ενθουσιώδης κουρσάρος, ο οποίος δε φημίζεται ακριβώς για τον τρόμο που προκαλεί στους απανταχού ναυτικούς, έχει έναν και μοναδικό στόχο στην «καριέρα» του: να αναδειχθεί… «Πειρατής της Χρονιάς»!

Αποφασισμένος να πετύχει και αδιαφορώντας για τους ανομολόγητους κινδύνους που μπορεί να κρύβουν οι αχανείς ωκεανοί, πείθει το πλήρωμά του, μια ετερόκλητη σύναξη από γκαντέμηδες θαλασσόλυκους του… γλυκού νερού, να βάλει τα δυνατά του, προκειμένου να κατατροπώσει τους αντιπάλους του, τον Μαύρο Μπέλαμι και την Λιζ Χατζάρα.

Όμως, πολύ σύντομα οι τρεις πειρατές θα αναγκαστούν να συμμαχήσουν απέναντι στον κοινό εχθρό: μια διαβολική βασίλισσα, ταγμένη στην εξάλειψη της πειρατείας!

Δείτε το trailer:

Λίγα λόγια για την ταινία:

Δανείζουν τις φωνές τους οι: Αργύρης Παυλίδης, Φώτης Πετρίδης, Ηλίας Ζερβός, Κωνσταντίνος Τσάκωνας, Χρήστος Θάνος, Λίλα Μουτσοπούλου, Δημήτρης Παπαδάτος, Τζίμης Απέργης, Μάντυ Λάμπου

Σκηνοθεσία: Πίτερ Λορντ, Τζεφ Νιούιτ
Μουσική: Θίοντορ Σαπίρο
Παραγωγή: Τζούλι Λόκχαρτ, Πίτερ Λορντ, Ντέιβιντ Σπρόξτον
Σενάριο: Γκίντεον Ντεφόε

Σκηνές/στιγμιότυπα από την ταινία:

Από το KidsGo με αγάπη… Καλή θέαση!!!

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.