Διάφορα

  • KidsGo με αγάπη!

Αυτή η οικογενειακή διασκέδαση έδειξε στον κόσμο τι σημαίνει να είσαι μπαμπάς, σε στυλ κωμωδίας

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Μαρτίου 7, 2016 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Διάφορα

fun-family-showed-world-dad-parody-style-eimai-mpampas-kai-to-ksero-icon6

Ο καθένας ξέρει ότι το να είσαι γονέας είναι δύσκολη εργασία, που διαρκεί το υπόλοιπο της ζωής σας. Για τους γονείς που μένουν στο σπίτι, αυτή η εργασία θα διαρκεί όλη την ημέρα, κάθε μέρα. Μερικές φορές υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, αλλά όπως μας δείχνει αυτή η οικογένεια, αυτή η εργασία είναι αστεία, προκλητική, και πολλές φορές έχει μια δόση τρέλας.

Αυτή η οικογένεια αποτελείται από δύο νεαρά αγόρια και τα μικρά τρίδυμα! Με τόσα πολλά μικρά παιδιά, δεν μπορεί να προκαλεί έκπληξη που αυτός ο μπαμπάς έγινε ειδικός στο θέμα.

Έχοντας τη βοήθεια της μαμάς, αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα ξεκαρδιστικό βίντεο, στο οποίο περιέλαβαν πολύ πρωτότυπους στίχους που περιγράφουν πως είναι να είσαι μπαμπάς που μένει στο σπίτι.

Προσαρμόζοντας κατάλληλα το δημοφιλές τραγούδι «I’m Sexy and I Know It» («Είμαι σέξι και το ξέρω») του αμερικανικού δίδυμου (θείος και ανιψιός) hip-hop ηλεκτρονικής μουσικής LMFAO, η οικογένεια αποφάσισε να ετοιμάσει τη δική της εκδοχή «I’m A Daddy and I Know It.» («Είμαι ο μπαμπάς και το ξέρω.») Αυτό το φοβερό, διασκεδαστικό βίντεο δείχνει πως είναι να είσαι ένας μπαμπάς, που αλλάζει πάνες, γλιστρά σε παιχνίδια, κάνει ψώνια έχοντας μαζί του πέντε παιδιά, και φυσικά χορεύει.

photo Φωτογραφία 1η,

fun-family-showed-world-dad-parody-style-eimai-mpampas-kai-to-ksero-icon1

photo Φωτογραφία 2η,

fun-family-showed-world-dad-parody-style-eimai-mpampas-kai-to-ksero-icon2

photo Φωτογραφία 3η,

fun-family-showed-world-dad-parody-style-eimai-mpampas-kai-to-ksero-icon3

photo Φωτογραφία 4η,

fun-family-showed-world-dad-parody-style-eimai-mpampas-kai-to-ksero-icon4

Εδώ είναι το βίντεο … Απολαύστε το!

Πηγή: www.wonderfulposts.com

wonderfulposts-logo

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.