Ταινιοθήκη KidsGo

  • KidsGo με αγάπη!

O Κούμπο και οι Δυο Χορδές (Kubo and the Two Strings)

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Σεπτεμβρίου 6, 2016 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Ταινιοθήκη KidsGo

Kubo-and-the-Two-Strings-icon7a

Είδος ταινίας: Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 102′
Χρονολογία παραγωγής: 2016
Επίσημη ιστοσελίδα (site): www.kubothemovie.com
Πρεμιέρα στην Ελλάδα: Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016
Πρεμιέρα στην Κύπρο: Πέμπτη 01 Σεπτεμβρίου 2016

Στην αρχαία Ιαπωνία, ένα μικρό αγόρι, ο Κούμπο, ζει σε χωριό και φροντίζει τη μητέρα του. Όμως, ένα πνεύμα από το παρελθόν αναστατώνει τη ζωή του αναφλέγοντας μια παλιά βεντέτα. Αυτό θα προκαλέσει αναστάτωση στον κόσμο των θεών και των τεράτων, που όλα πλέον κυνηγούν τον Κούμπο.

Υπόθεση:

Ένα έξυπνο και καλόκαρδο αγόρι, ο Κούμπο, περνά μια ήσυχη κι ασφαλή ζωή, κρυμμένο κάπου μαζί με τη μητέρα του, μέχρι τη στιγμή που άθελά του θα ξυπνήσει ένα μοχθηρό πνεύμα. Όταν η μητέρα του πεθαίνει προσπαθώντας να τον σώσει, ο Κούμπο θα κληθεί να ενώσει τις δυνάμεις του με μια μαϊμού κι ένα σκαθάρι, και να ξεκινήσει ένα συναρπαστικό ταξίδι με σκοπό να λύσει το μυστήριο του πατέρα του, του καλύτερου πολεμιστή σαμουράι που γνώρισε ποτέ ο κόσμος.

Ο Κούμπο θα πρέπει να παλέψει με θεούς και τέρατα για να βρει τη μυθική πανοπλία του πατέρα του που θα τον κάνει αήττητο, κι έτσι να ξεκλειδώσει το μυστικό της κληρονομιάς του και να ξαναβρεί την οικογένεια του.

Kubo-and-the-Two-Strings-icon6

Δείτε το trailer:

Λίγα λόγια για την ταινία:

Δανείζουν τις φωνές τους οι: Κωνσταντής Μαυριάς, Άννα Κουτσαφτίκη, Δημήτρης Μακαλιάς, Μαρία Ζερβού, Ηλίας Ζερβός, Άντζελα Μέρμηγκα

Σκηνοθεσία: Τράβις Νάιτ
Σενάριο: ΜΑΡΚ ΧΕΪΜΣ & ΚΡΙΣ ΜΠΑΤΛΕΡ

Δείτε μερικά στιγμιότυπα από την ταινία:

photomechanical_icon2 Σκηνή 1η,

Kubo-and-the-Two-Strings-icon1

photomechanical_icon2 Σκηνή 2η,

Kubo-and-the-Two-Strings-icon2

photomechanical_icon2 Σκηνή 3η,

Kubo-and-the-Two-Strings-icon3

photomechanical_icon2 Σκηνή 4η,

Kubo-and-the-Two-Strings-icon4

photomechanical_icon2 Σκηνή 5η,

Kubo-and-the-Two-Strings-icon5

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.