Επικαιρότητα, νέα

  • KidsGo με αγάπη!

Summer School 2015 στον παιχνιδότοπο Magic Day – Fun Park!

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Απριλίου 15, 2015 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Επικαιρότητα, νέα

Summer School 2015 στον παιχνιδότοπο Magic Day – Fun Park!

Καλοκαιρινό Σχολείο 22 Ιουνίου – 24 Ιουλίου 2015
Δευτέρα – Παρασκευή 7:15π.μ. – 2:30μ.μ. (πρόγραμμα δραστηριοτήτων 8:00π.μ. – 1:00μ.μ.)

Magic-Day-Summer-2015-icon3

Έχοντας πάντοτε στο μυαλό μας πόσο σημαντικές είναι οι εμπειρίες για τη διαμόρφωση του χαρακτήρα και της ζωής του ατόμου, ιδιαίτερα οι εμπειρίες της παιδικής ηλικίας, θέλουμε όπου και όποτε μας δίνεται η ευκαιρία να προσφέρουμε δυνατές θετικές εμπειρίες στα παιδιά. Έτσι και το καλοκαιρινό μας «σχολείο» έχει διαμορφωθεί ανάλογα.

Laughter Yoga, Ζωγραφική, Δημιουργίες, Αθλητικές Δραστηριότητες και φυσικά πολύ πολύ ΠΑΙΧΝΙΔΙ είναι μερικές από τις δραστηριότητες του φετινού καλοκαιρινού μας «σχολείου» με τις οποίες τα παιδιά θα διασκεδάζουν με την ψυχή τους και την ίδια στιγμή θα τους δίνεται η δυνατότητα να εκφραστούν ελεύθερα, χωρίς ντροπή ή φόβο, να κοινωνικοποιηθούν, να δουν πόσο αστείες μπορεί να είναι κάποιες φαινομενικά δύσκολες καταστάσεις, να αποκτήσουν περισσότερη αυτοπεποίθηση και μια πιο θετική άποψη για τις καταστάσεις.

Αν κάποια από τα πιο πάνω είναι αυτά που θέλετε να προσφέρετε στα παιδιά σας στις φετινές καλοκαιρινές τους διακοπές επικοινωνήστε μαζί μας στο 70006070 αφήστε όνομα και τηλέφωνο ή αφήστε μας τα στοιχεία σας στη φόρμα επικοινωνίας πιο κάτω και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Magic-Day-Summer-2015-icon2

Οι εγγραφές αρχίζουν 22 Απριλίου. Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Αφήστε τα στοιχεία σας ΕΔΩ και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.