Ταινιοθήκη KidsGo

  • KidsGo με αγάπη!

Ρίο 2 3D (Rio 2 3D)

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Απριλίου 15, 2014 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Ταινιοθήκη KidsGo

Παίζεται στους κινηματογράφους Ελλάδας και Κύπρου η ταινία "Ρίο 2 3D (Rio 2 3D)"

Είδος ταινίας: Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια:
Επίσημη ιστοσελίδα (site): www.riomovies.com
Ελληνική ιστοσελίδα (site): www.riothemovie.gr
Χρονολογία παραγωγής: 2014
Πρεμιέρα στην Ελλάδα: Πέμπτη 10 Απριλίου 2014
Πρεμιέρα στην Κύπρο: Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

H συναρπαστική οικογένεια του «Ρίο» επιστρέφει με περισσότερα μέλη! Όλοι οι πρωταγωνιστές του «Ρίο» επιστρέφουν στο «Ρίο 2» με ακόμα περισσότερους χαρακτήρες, χρώματα και μουσική.

Τα Blue Sky Studios και οι δημιουργοί της σειράς ταινιών «Η Εποχή των Παγετώνων» παρουσιάζουν τη συνέχεια της διασκεδαστικής ταινίας κινουμένων σχεδίων της Fox.

Rio2_icon14

Αν σας άρεσε η πρώτη ταινία σίγουρα θα σας αρέσει και το 2 αλλά και πάλι δεν θα χάσετε τίποτα αν αυτή είναι η πρώτη σας επαφή με τα συμπαθή πουλιά. Το σίγουρο είναι ότι θα περάσετε 2 ευχάριστες ώρες.

Rio2_icon

Υπόθεση:
Στο «Ρίο 2» συναντάμε τον Μπλου, την Τζούελ και τα τρία τους παιδιά να ζουν μια τέλεια ζωή στη μαγευτική πόλη του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Όταν η Τζούελ αποφασίζει πως τα παιδιά της πρέπει να μάθουν να ζουν σαν αληθινά πουλιά, επιμένει πως όλη η οικογένεια πρέπει να μεταφερθεί στον Αμαζόνιο.

Ο Μπλου προσπαθεί να ταιριάξει με τους νέους γείτονες και να προσαρμοστεί στη νέα καθημερινότητά του, ενώ παράλληλα αρχίζει να ανησυχεί για τη ζωή της Τζούελ και των παιδιών του μέσα στην άγρια φύση.

Rio2_icon1

Δείτε το trailer:

Rio2_icon15

Λίγα λόγια για την ταινία:

Δανείζουν τις φωνές τους οι: Δημήτης Παπαδάτος, Μαρίνα Τσιγωνάκη, Αργύρης Παυλίδης, Φώτης Πετρίδης, Σπύρος Ζουπάνος, Νίκος Νίκας, Θανάσης Κουρλαμπάς, Βασίλης Μήλιος, Μαρία Ζερβού, Ηλίας Ζερβός

Σκηνοθεσία: Κάρλος Σαλντάνα
Παραγωγή: Μπρους Άντερσον, Τζον Σ. Ντόνκιν
Σενάριο: Ντον Ρίμερ, Κάρλος Σαλντάνα

Σκηνές/στιγμιότυπα από την ταινία:

Από το KidsGo με αγάπη… Καλή θέαση!!!

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.