Διάφορα

  • KidsGo με αγάπη!

Rolene Strauss, η ομορφότερη γυναίκα του κόσμου!

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Δεκεμβρίου 15, 2014 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Διάφορα

Rolene Strauss, η ομορφότερη γυναίκα του κόσμου!

Η 22χρονη καλλονή από την Ν.Αφρική φορά πλέον το στέμμα της Μις Κόσμος 2014!

Είναι μόλις 22 ετών, κατάγεται από το Volksrust στην Ν. Αφρική, είναι τεταρτοετής φοιτήτρια ιατρικής και πλέον φέρει τον τίτλο της ομορφότερης γυναίκας του κόσμου. Η Rolene Strauss κατέκτησε την κορυφή στην τελετή του παγκόσμιου διαγωνισμού Miss World 2014 που διοργανώθηκε στο Excel London ICC Auditorium του Λονδίνου.

Miss-World-2014-icon6

Miss-World-2014-icon2

Η Rolene Strauss είχε να συναγωνιστεί 121 γυναίκες από χώρες όλου του κόσμου που διεκδικούσαν τον ίδιο τίτλο, αλλά θεωρούνταν αδιαφιλονίκητο φαβορί της βραδιάς. Στα 15 της είχε ξεχωρίσει στον διεθνή διαγωνισμό της Elite models International και έγινε η νεαρότερη νικήτρια του θεσμού ενώ με τον σημερινό τίτλο γίνεται η τρίτη γυναίκα της Ν. Αφρικής που στέφεται Miss World.

Miss-World-2014-icon3

Miss-World-2014-icon5

Miss-World-2014-icon4

Tις υπόλοιπες 9 διακρίσεις του διαγωνισμού κατέλαβαν οι:

Ουγγαρία: Edina Kulcsár

ΗΠΑ: Elizabeth Safrit

Αυστραλία: Courtney Thorpe

Αγγλία: Carina Tyrrell

Γκάνα: Rafieya Husain

Βραζιλία: Julia Gama

Kένυα: Idah Nguma

Mεξικό: Daniela Álvarez Reyes

Iνδία: Koyal Rana

Ολόκληρη την τελετή μπορείτε να παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο:

Πηγή: www.lifo.gr

LIFO_logo

 

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.