Ενδιαφέρουν κι αυτά

  • KidsGo με αγάπη!

Video Clip: Φέτος θα κάνουμε «Γιορτές Μαζί» με τους ΡΙΓΕ!

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Δεκεμβρίου 18, 2014 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Ενδιαφέρουν κι αυτά

Video Clip: Φέτος θα κάνουμε «Γιορτές Μαζί» με τους ΡΙΓΕ!

Αν ανυπομονείς να έρθουν τα Χριστούγεννα, αν μετράς τις μέρες μέχρι την παραμονή, αν φέτος νοιώθεις μικρό παιδάκι από την γιορτινή σου χαρά, το πρώτο τραγούδι των ΡΙΓΕ με τίτλο «Γιορτές Μαζί» θα γίνει το αγαπημένο σου!

Rige-Giortes-Mazi-icon1

Για όλους εκείνους που λατρεύουν τα Χριστούγεννα και αναζητούν ένα καταφύγιο μέσα στην πόλη που να μοιάζει βγαλμένο από την χώρα του Άγιου Βασίλη, οι ΡΙΓΕ βρέθηκαν στο πιο λαμπερό και διασκεδαστικό χριστουγεννιάτικο πάρκο της Αθήνας, την Snow Land, για να γυρίσουν εκεί το πρώτο τους video clip για το τραγούδι «Γιορτές Μαζί».

Η Εβελίνα, ο Άγγελος, ο Γιώργος, η Νίκη και η Ειρήνη έκαναν πατινάζ στο μεγαλύτερο παγοδρόμιο της Ελλάδας, βόλτες με το Carousel, γύρισαν κάθε σπιτάκι της Snow Land και στο τέλος κανείς δεν ήθελε να φύγει!

Rige-Giortes-Mazi-icon3

Τελικά το καλύτερο δώρο για κάθε Χριστούγεννα, είναι να κάνεις «Γιορτές Μαζί» με τους αγαπημένους σου!

ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΑΖΙ – ΡΙΓΕ
Μουσική: Ninos Hanna, Mohombi Moupondo, Ivar Lisinski, Andreas Oberg,
Στίχοι: Βαγγέλης Κωνσταντινίδης
Παραγωγή: Κώστας Καλημέρης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Μπογδάνος

Πηγή: www.nickelodeon.gr

nickelodeon-logo

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.