Ενδιαφέρουν κι αυτά

  • KidsGo με αγάπη!

Δείτε ένα άκρως συγκινητικό βίντεο!!! Το αγόρι που δεν εκτιμούσε τον πατέρα του μέχρι που…

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Μαΐου 20, 2015 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Ενδιαφέρουν κι αυτά

Δείτε ένα άκρως συγκινητικό βίντεο!!! Το αγόρι που δεν εκτιμούσε τον πατέρα του μέχρι που…

Ένα άκρως συγκινητικό βίντεο από τη Viddsee, μια ασιατική εταιρεία που δημιουργεί ταινίες μικρού μήκους με κοινωνικά μηνύματα, κάνει το γύρο του διαδικτύου, προβάλλοντας πολύ δυνατά και άκρως επίκαιρα μηνύματα. Ένα συγκινητικό βίντεο που δίνει μαθήματα ζωής σε όλους μας!

Στο βίντεο αυτό πρωταγωνιστεί ένα μικρό παιδί που μεγαλώνει σε ένα φτωχό νοικοκυριό και αισθάνεται άσχημα με την οικονομική κατάσταση του πατέρα του, για τον οποίο δεν είναι καθόλου περήφανος λόγω της δυσχερούς αυτής οικονομικής του κατάστασης και της μη καταξιωμένης κοινωνικά θέσης του.

Boy-Never-Like-his-Father-icon3

Μεγαλώνοντας το αγόρι βάζει στόχο να σπουδάσει και να κάνει λαμπρή καριέρα, να έχει μια σπουδαία δουλειά με πολύ καλές απολαβές. Θέλει να γίνει ακριβώς ότι δεν ήταν ο πατέρας του.

Boy-Never-Like-his-Father-icon2

Μάλιστα όταν με τις θυσίες του πατέρα του καταφέρνει να σπουδάσει και να αποκατασταθεί επαγγελματικά, του γυρνάει την πλάτη.

Ναι, τα έχει καταφέρνει, όμως παρόλο που το όνειρό του έγινε πραγματικότητα δεν είναι ευτυχισμένος…

Ένα απρόσμενο γεγονός θα τον κάνει να αναθεωρήσει πολλά για την αξία της ζωής και τη χαρά του να προσφέρεις στο συνάνθρωπο, όπως ακριβώς του είχε διδάξει ο φτωχός πατέρας του.

Όταν λοιπόν ο πατέρας του φεύγει από την ζωή εξαιτίας μιας ασθένειας που σε κανέναν δεν είχε εκμυστηρευτεί, ο μεγάλος πια γιος του λαμβάνει βραβείο για δωρεές σε ιδρύματα που ο πατέρας του είχε κάνει. Τότε αντιλαμβάνεται το μεγαλείο της ψυχής του πατέρα του και το μέγεθος της ανιδιοτελούς προσφοράς και αγάπης που μοίραζε στον κόσμο που είχε ανάγκη.

Στο μυαλό του η σκέψη και τα λόγια του άξιου πατέρα του «Το να είσαι πλούσιος δεν φαίνεται από το πόσα έχεις, αλλά από το πόσα μπορείς να δώσεις…», τον συγκινεί αφάνταστα και του αλλάζει την ζωή…

Boy-Never-Like-his-Father-icon8

και

Boy-Never-Like-his-Father-icon9

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.