Ενδιαφέρουν κι αυτά

  • KidsGo με αγάπη!

Γίνε ο νέος/α επισκέπτης φωτογράφος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου: θέμα Ιουνίου

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Ιουνίου 12, 2015 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Ενδιαφέρουν κι αυτά

Γίνε ο νέος/α επισκέπτης φωτογράφος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου: θέμα Ιουνίου

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο καλεί όλους τους ταλαντούχους νέους κατοίκους της ΕΕ, άνω των 18 ετών, να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό φωτογραφίας με διαφορετικό θέμα κάθε μήνα μέχρι και το Σεπτέμβριο του 2015.

Το θέμα για τον Ιούνιο είναι «sustainable green growth, decent jobs» – «βιώσιμη πράσινη ανάπτυξη, αξιοπρεπείς θέσεις εργασίας».

europa-koinovoulio-diagonismos-foto-icon1

Πώς να λάβετε μέρος:

Στείλτε τη φωτογραφία σας που θα έχει θέμα της την «βιώσιμη πράσινη ανάπτυξη, αξιοπρεπείς θέσεις εργασίας» μέχρι την Κυριακή 28 Ιουνίου τα μεσάνυχτα CET μαζί με την αίτησή σας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: webcom-flickr@europarl.europa.eu.

Διαδικασία:

europa-koinovoulio-diagonismos-foto-icon2Εμπνευσμένο από το Ευρωπαϊκό Έτος για την Ανάπτυξη 2015, το θέμα του κάθε μήνα του Διαγωνισμού για το 2015 είναι σχετικό με την ανάπτυξη. Ο νικητής Μαΐου με θέμα την «ειρήνη και την ασφάλεια» είναι η Cláudia Batista με τη φωτογραφία της με τίτλο “silent river“, «σιωπηλό ποτάμι».

Κάθε μήνα, η συντακτική επιτροπή θα επιλέγει τόσο τις δέκα καλύτερες φωτογραφίες και μία νικήτρια, η οποία θα είναι φιναλίστ για το βραβείο της κριτικής επιτροπής στο τέλος του διαγωνισμού. Οι δέκα καλύτερες φωτογραφίες του μήνα θα αναρτηθούν στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (facebook σελίδα) και η φωτογραφία με τα περισσότερα «likes» θα λάβει το βραβείο του κοινού.

Μπορείτε να δείτε το άλμπουμ με τις καλύτερες φωτογραφίες των τελευταίων μηνών και να ψηφίσετε με «like» την αγαπημένη σας φωτογραφία στο Facebook ή το Google+!

europa-koinovoulio-diagonismos-foto-icon4

Aπονομή Βραβείων:

Οι νικητές που θα επιλεγούν από την κριτική επιτροπή και ο νικητής επιλογής του κοινού θα προσκληθούν στη σύνοδο της ολομέλειας στο Στρασβούργο τον Νοέμβριο του 2015, όπου θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν το δικό τους φώτο-ρεπορτάζ από την εκδήλωση.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Πηγή: europa.eu/youth/cy/news

europa-eu-logo

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.