Ενδιαφέρουν κι αυτά

  • KidsGo με αγάπη!

Άστεγος δίνει σε φοιτήτρια τα τελευταία του 3 ευρώ και εκείνη του μαζεύει 27 χιλιάδες!

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Δεκεμβρίου 18, 2014 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Ενδιαφέρουν κι αυτά

Άστεγος δίνει σε φοιτήτρια τα τελευταία του 3 ευρώ και εκείνη του μαζεύει 27 χιλιάδες!

Η ιστορία του Ρόμπι και της Ντομινίκ

Φοιτήτρια του Πανεπιστημίου του «Central Lancashire», στη Μεγάλη Βρετανία, συγκέντρωσε μέσω ίντερνετ 27 χιλιάδες ευρώ για άστεγο ο οποίος είχε προσφερθεί να της δώσει τα τελευταία του 3,8 ευρώ προκειμένου εκείνη να πάρει ταξί.

Dominique-astegos-fititria-icon2

Όλα έγιναν στις 4 Δεκεμβρίου όταν η Ντομινίκ Χάρισον Μπέντζεν έχασε την κάρτα της και ήλθε σε δύσκολη θέση ενώ βρισκόταν βράδυ σε δρόμο και προσπαθούσε να επιστρέψει στο σπίτι της.

Ο άστεγος προσφέρθηκε να της δώσει τα τελευταία του χρήματα και παρότι εκείνη αρνήθηκε δεν ξέχασε τη χειρονομία του. Έτσι άρχισε μια εκστρατεία προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για εκείνον, καλώντας όσους θέλουν, να κάνουν μια προσφορά τριών λιρών, όσα χρήματα δηλαδή της πρόσφερε ο Ρόμπι. Κάλεσε επίσης γνωστούς και φίλους να μείνουν μια νύχτα δίπλα στους άστεγους.

Dominique-astegos-fititria-icon3

Το εγχείρημα είχε μεγάλη επιτυχία και μάλιστα κάποια στιγμή η ιστοσελίδα έπεσε λόγω των πολλών επισκέψεων. Η Ντομινίκ περίμενε ότι θα συγκεντρώσει 500 λίρες, όμως μαζεύτηκαν 27 χιλιάδες. Το ποσό που συγκεντρώθηκε θα δοθεί για να βρεθεί ένα σπίτι στον Ρόμπι ενώ, όπως αναφέρει η Γκάρντιαν πλέον, όπως δήλωσε η 22χρονη φοιτήτρια, θα βοηθήσει με τα χρήματα όσο περισσότερους ανθρώπους μπορεί.

Dominique-astegos-fititria-icon5

Dominique-astegos-fititria-icon4

Πηγή: www.lifo.gr

LIFO_logo

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.