Δραστηριότητες

  • KidsGo με αγάπη!

Riskland: Μαθαίνουμε για την πρόληψη των καταστροφών μέσα από το παιχνίδι

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Φεβρουαρίου 17, 2015 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Δραστηριότητες

Riskland: Μαθαίνουμε για την πρόληψη των καταστροφών μέσα από το παιχνίδι

Σας προσκαλούμε να παίξετε το Riskland. Αρκεί να είστε από 7-12 ετών! Είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι για 4 παίκτες που διδάσκει πώς να προλαμβάνουμε ή να περιορίζουμε τους κινδύνους από καταστροφές στον πλανήτη μας.

riskland-prolipsi-katastrofon-icon1

Riskland-game-icon1

Ξεφυλλίζουμε το βιβλίο για να ενημερωθούμε, διαβάζουμε τις οδηγίες και ακολουθούμε το μονοπάτι. Καθώς προχωράμε, ανακαλύπτουμε πολύτιμες πληροφορίες.

riskland-prolipsi-katastrofon-icon3

Κάνε κλικ εδώ για να παίξεις!

Το εκπαιδευτικό υλικό «Μαθαίνοντας για την πρόληψη καταστροφών» αποτελεί προϊόν κοινής προσπάθειας της UNICEF, του γραφείου για τη Διεθνή Στρατηγική του Ο.Η.Ε. για τη Μείωση των Καταστροφών (UNISDR), της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας της Ελλάδας και της Υποδιεύθυνσης Group Business Continuity Management και Enterprise Risk Management της COSMOTE. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ 

riskland-prolipsi-katastrofon-icon5

Από το KidsGo με αγάπη καλή διασκέδαση!!!

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.