Ενδιαφέρουν κι αυτά

  • KidsGo με αγάπη!

O χάρτης της γυναικείας ομορφιάς

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Μαρτίου 3, 2015 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Ενδιαφέρουν κι αυτά

O χάρτης της γυναικείας ομορφιάς

Η φωτογράφος Mihaela Noroc ταξίδεψε σε 37 χώρες προκειμένου να απαθανατίσει τη γυναικεία ομορφιά και να αποδείξει ότι η πραγματική ομορφιά υπάρχει παντού. Όπως δήλωσε «οι άνθρωποι είναι όμορφοι επειδή είναι διαφορετικοί».

Omorfes-ginaikes-ston-kosmo-icon2

Οι γυναίκες που επέλεξε να φωτογραφίσει είναι όμορφες γυναίκες που είτε ξεχώρισε μέσα στο πλήθος ενώ περπατούσε στο δρόμο ή ανακάλυψε μέσω των social media. Αυτό που την ενδιέφερε ήταν κυρίως πρόσωπα αμακιγιάριστα με φυσική ομορφιά και ξεχωριστά χαρακτηριστικά για να αποτυπώσει την περηφάνια, την ειλικρίνεια και την γαλήνη.

«Δεν θα έπρεπε να ξεχάσουμε την κουλτούρα μας, τις παραδόσεις μας και τις καταβολές μας γιατί αυτά μας κάνουν διαφορετικούς και όμορφους. Η ομορφιά δεν έχει να κάνει με τα καλλυντικά ή τα χρήματα, την φυλή ή το κοινωνικό στάτους αλλά με το να είσαι ο εαυτός σου», είπε η φωτογράφους.

photo Φωτογραφία 1η,

Omorfes-ginaikes-ston-kosmo-icon3

photo Φωτογραφία 2η,

Omorfes-ginaikes-ston-kosmo-icon4

photo Φωτογραφία 3η,

Omorfes-ginaikes-ston-kosmo-icon5

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: antikleidi.com

Antikleidi_logo

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.