Ενδιαφέρουν κι αυτά

  • KidsGo με αγάπη!

Θεσσαλονίκη: Μία δεξαμενή μούστου έγινε η πρώτη δημόσια ανταλλακτική βιβλιοθήκη!

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Μαρτίου 11, 2015 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Ενδιαφέρουν κι αυτά

Θεσσαλονίκη: Μία δεξαμενή μούστου έγινε η πρώτη δημόσια ανταλλακτική βιβλιοθήκη!

Η πρώτη δημόσια ανταλλακτική βιβλιοθήκη της Θεσσαλονίκης με το όνομα «Τhink Tank» στήθηκε την Κυριακή 1η Μαρτίου στην πρώτη προβλήτα του λιμανιού. Για τους επόμενους έξι μήνες, η δεξαμενή σκέψης – άλλωστε τα βιβλία είναι τοποθετημένα σε μία αναποδογυρισμένη δεξαμενή μούστου, σε ένα βαρέλι δηλαδή – θα περιμένει τους βιβλιόφιλους για να πάρουν ή να δώσουν βιβλία.

Και μάλιστα δωρεάν. Οι επισκέπτες το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να σκύψουν λίγο και να βάλουν το κεφάλι τους κάτω από τη δεξαμενή. Εκεί βρίσκονται – για να είναι προστατευμένα και από τις καιρικές συνθήκες – τα βιβλία.

photo Φωτογραφία 1η,

Τhink-Tank-Thessaloniki-icon1

photo Φωτογραφία 2η,

Τhink-Tank-Thessaloniki-icon3

photo Φωτογραφία 3η,

Τhink-Tank-Thessaloniki-icon4

photo Φωτογραφία 4η,

Τhink-Tank-Thessaloniki-icon5

photo Φωτογραφία 5η,

Τhink-Tank-Thessaloniki-icon6

Πρόκειται για μία δράση από την ομάδα THESSALONIKI Next2U. Η βιβλιοθήκη θα είναι επισκέψιμη καθ’ όλο το 24ωρο.

Πηγή: www.tanea.gr

TaNea_logo2

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.