Διάφορα

  • KidsGo με αγάπη!

Γατάκι με 3 πόδια που υιοθετήθηκε από ακρωτηριασμένο κορίτσι γίνεται ο καλύτερος φίλος της!

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Ιανουαρίου 4, 2016 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Διάφορα

gataki-me-tria-cheria-kai-koritsaki-icon1

Η Scarlette Tipton, που είναι σήμερα δύο χρονών, έχασε όταν ήταν 10 μηνών το αριστερό της χέρι εντελώς, λόγω καρκίνου. Ο Doc, ένα γατάκι διάσωσης, έχασε το δεξί του πόδι μετά από ένα ατύχημα με αυτοκίνητο. Έτσι, την παραμονή των Χριστουγέννων, η οικογένεια Tipton, από την Καλιφόρνια, έχοντας μάθει για το γατάκι από την τηλεόραση, πήγε στο καταφύγιο ζώων. Μέχρι την Τετάρτη, το γατάκι Doc ήταν μέρος της οικογένειας.

gataki-me-tria-cheria-kai-koritsaki-icon5

«Θέλαμε ένα μικρό γατάκι για να μεγαλώνει με την Scarlette, έτσι ώστε να έχει κάτι που είναι ακριβώς όπως και εκείνη», λέει η μαμά Simone Tipton. Το κορίτσι παρατήρησε ότι ο Doc είχε ραφές στο πλευρό του και είπε «πληγή». «Την άφησα να ξέρει ότι η γατούλα έχει πληγή, ακριβώς όπως και εκείνη, και έβαλε το χέρι της στο πλευρό της και απλά κούνησε το κεφάλι. Αναγνωρίζει ότι η γάτα δίνει παρόμοια μάχη όπως και εκείνη».

gataki-me-tria-cheria-kai-koritsaki-icon2

και

gataki-me-tria-cheria-kai-koritsaki-icon4

και

gataki-me-tria-cheria-kai-koritsaki-icon3

Η περιπέτεια/ατυχία της Scarlette ξεκίνησε όταν διαγνώσθηκε με ένα είδος καρκίνου που έκανε το χέρι της να πρήζεται…

gataki-me-tria-cheria-kai-koritsaki-icon7

και

gataki-me-tria-cheria-kai-koritsaki-icon6

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Πηγή: www.boredpanda.com

boredpanda-logo

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.