Διάφορα

  • KidsGo με αγάπη!

Μεγάλος Διαγωνισμός «Ζωγραφίζω το Δάσος του Κύκκου»

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Μαΐου 21, 2014 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Διάφορα, Επικαιρότητα, νέα

Μεγάλος Διαγωνισμός «Ζωγραφίζω το Δάσος του Κύκκου»

από το φυσικό νερό πηγής Κύκκος και την εταιρεία Α/φοί Λανίτη

KykkosWater_icon5Με στόχο να φέρει το «Δάσος του Κύκκου» μέσα σε κάθε σπίτι, κοντά σε κάθε παιδί, το φυσικό νερό πηγής Κύκκος της εταιρείας Α/φοί Λανίτη, πραγματοποιεί ένα δημιουργικό διαγωνισμό ζωγραφικής με τίτλο «Ζωγραφίζω το Δάσος του Κύκκου».

Ο διαγωνισμός καλεί τους μικρούς καλλιτέχνες να ζωγραφίσουν online το δάσος του Κύκκου μέσα από τα δικά τους μάτια, με τη βοήθεια ενός application μέσα στην ιστοσελίδα του www.kykkosnature.com. Στη συνέχεια, ανεβάζοντας τη ζωγραφιά τους στην ιστοσελίδα, μπαίνουν σε ψηφοφορία.

KykkosWater_icon3

Οι 13 νικητές του διαγωνισμού που θα συγκεντρώσουν τη μεγαλύτερη ψηφοφορία, θα κερδίσουν από ένα ποδήλατο, ενώ οι 3 πρώτοι, θα έχουν την ευκαιρία να δουν τη ζωγραφιά τους αποτυπωμένη στις συσκευασίες των εξάδων του νερού Κύκκος, μέσα στους επόμενους καλοκαιρινούς μήνες.

KykkosWater_icon4Η ανταπόκριση του κοινού μέχρι τώρα έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, αφού η ιστοσελίδα www.kykkosnature.com έχει δεχθεί πάνω από 4.000 επισκέπτες και 11.000 page viewers, ενώ 773 έχουν ανεβάσει μέχρι σήμερα τη ζωγραφιά τους.

Η καμπάνια του φυσικού νερού πηγής Κύκκος, της Α/φοί Λανίτη, στοχεύει στο να ευαισθητοποιήσει το ευρύ κοινό, για την προστασία της φύσης και του περιβάλλοντος, ειδικότερα της περιοχής του Δάσους του Κύκκου, που τόσο απλόχερα χαρίζει την ομορφιά του και το νερό του, σε όλους εμάς.

Επιπλέον, έδωσε την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά, σε κάθε γωνιά της Κύπρου, ειδικότερα των πόλεων, να έρθουν πιο κοντά στην Κυπριακή φύση, έστω και μέσω της τέχνης.

KykkosWater_icon1

Λίγα λόγια για την εταιρεία Α/φοί Λανίτη

Η Εταιρεία Αδελφοί Λανίτη Λτδ είναι η μεγαλύτερη εταιρεία του κλάδου των μη αλκοολούχων ποτών στην Κύπρο και ταυτόχρονα δικαιοδόχος εταιρεία εμφιαλώσεως των προϊόντων της The Coca-Cola Company.

KykkosWater_icon6Η Εταιρεία Αδελφοί Λανίτη Λτδ ξεκίνησε την επιχειρηματική της δραστηριότητα το 1943.

Σήμερα η Εταιρεία έχει την έδρα της στην Λευκωσία όπου και διατηρεί δύο εργοστάσια εμφιαλώσεως των προϊόντων της. Διαθέτει τα προϊόντα της στην αγορά μέσω τεσσάρων εγκαταστάσεων αποθήκευσης και κέντρων διανομής.

Παράγει, πωλεί και διανέμει μια μεγάλη γκάμα ποτών τα περισσότερα εκ των οποίων είναι εμπορικά σήματα της The Coca-Cola Company.

Μεταξύ των προϊόντων της συγκαταλέγονται:

  1. κορυφαία ονόματα στην αγορά όπως Coca-Cola, Coca-Cola light (diet Coke σε ορισμένες χώρες), Coca-Cola zero, Fanta και Sprite,
  2. τοπικά παραγόμενα προϊόντα όπως οι χυμοί και το γάλα Λανίτη, το νερό Κύκκος και η σειρά ποτών γάλακτος Shake,
  3. προϊόντα άλλων εταιρειών τα οποία εισάγουμε, όπως Nestea, illy issimo, Monster και το νερό Αύρα.
Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.