Αποφθέγματα σοφίας

  • KidsGo με αγάπη!

Το σχολείο θα έπρεπε να είναι το ωραιότερο μέρος σε κάθε πόλη και χωριό.

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Μαΐου 9, 2016 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Αποφθέγματα σοφίας

sofa-logia-153-small

sofa-logia-look-18 Το σχολείο θα έπρεπε να είναι το ωραιότερο μέρος σε κάθε πόλη και χωριό. Τόσο ωραίο που η τιμωρία για τα απείθαρχα παιδιά θα έπρεπε να είναι ο αποκλεισμός τους τους από το σχολείο την επόμενη μέρα! Όσκαρ Ουάλντ

sofa-logia-153

sofa-logia-look-18 Η σχέση του δασκάλου με το έργο του και με τους μαθητές του είναι ζήτημα ήθους, και όχι υλικής αμοιβής.
[…] ο κάθε μαθητής είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση, μια ξεχωριστή προσωπικότητα, που μπορεί να λειτουργήσει έτσι, αρκεί να βρεθεί στις κατάλληλες συνθήκες.
Ν. Σιδέρης

sofa-logia-look-18 Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ είναι το ισχυρότερο όπλο που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !
Nelson Mandela

Από το KidsGo, TeensGo και ParentsGo με όλη μας την ΑΓΑΠΗ!

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.