Ενδιαφέρουν κι αυτά

  • KidsGo με αγάπη!

Μαμάδες δεν είναι μόνο εκείνες που γεννούν: Ένα βίντεο που θα σας συγκινήσει!

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Μαΐου 23, 2016 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Ενδιαφέρουν κι αυτά

Μαμάδες δεν είναι μόνο εκείνες που γεννούν: Ένα βίντεο που θα σας συγκινήσει!

Το ταξίδι που ακολουθούν όλα τα ζευγάρια που ανυπομονούν να γίνουν γονείς, ακολούθησε και το ζευγάρι που πρωταγωνιστεί στην σύντομη ιστορία της διαφήμισης της της Nestle Nido στο Facebook που ακολουθεί. Ευχάριστα νέα ανακοινώνονται, ένα παιδικό δωμάτιο στήνεται, δυο μέλλοντες γονείς μπαίνουν όλο αγωνία στο αυτοκίνητο περιμένοντας την μεγάλη στιγμή. Το τέλος όμως αυτής της ιστορίας είναι κάπως διαφορετικό από το συνηθισμένο…

mother-adopt-icon2

Το βίντεο κλείνει –φυσικά όχι τυχαία- με τη φράση: «Μητέρα γίνεσαι από την καρδιά σου!», θέλοντας να τονίσει το μεγαλείο της υιοθεσίας και την αγάπη της μάνας, που δεν έχει να κάνει με το αν γέννησε ή όχι το παιδί της. Η υιοθεσία δεν σε κάνει λιγότερο μητέρα!

Δείτε το συγκινητικό βίντεο: 

Πηγή: www.mama365.gr

mama365Logo

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.