Ταινιοθήκη KidsGo

  • KidsGo με αγάπη!

Ο κος Πίμποντι & ο Σέρμαν (Mr. Peabody & Sherman)

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Ιανουαρίου 11, 2014 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Ταινιοθήκη KidsGo

MrPeabodySherman_icon1

Είδος ταινίας: Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια:
Επίσημη ιστοσελίδα (site): http://www.mrpeabodyandsherman.com/
Ελληνική ιστοσελίδα (site): http://www.okospimpontikaioserman.gr/
Χρονολογία παραγωγής: 2014
Πρεμιέρα στην Ελλάδα: Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014
Πρεμιέρα στην Κύπρο: Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

MrPeabodySherman_icon

MrPeabodySherman_icon2SmallΟι ξεκαρδιστικοί «κος Πίμποντι & ο Σέρμαν» έρχονται στις κινηματογραφικές αίθουσες…
Η ξεκαρδιστική 3D κωμική περιπέτεια για όλη την οικογένεια της Dreamworks Animation έρχεται να χαρίσει άφθονο γέλιο σε μικρούς και μεγάλους.

«Ο Κος Πίμποντι & ο Σέρμαν» μας προσκαλούν στη χρονομηχανή τους!

Η Dreamworks Animation ζωντανεύει το κλασσικό καρτούν του Τζέι Γουόρντ, Ο κος Πίμποντι & Ο Σέρμαν, σε μια 3D κωμική περιπέτεια για όλη την οικογένεια, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες, από την Odeon, στις 27 Φεβρουαρίου 2014.

Υπόθεση:
Ο Κος Πίμποντι είναι επιχειρηματίας, εφευρέτης, επιστήμονας, κάτοχος Νόμπελ, γευσιγνώστης, δύο φορές Ολυμπιονίκης και ιδιοφυία…. Τυγχάνει όμως να είναι και σκύλος!

Χρησιμοποιώντας την εξυπνότερη εφεύρεση του, τη μηχανή του ΧΡΟΝΟΑΥΓΟΥ, ο κος Πίμποντι και ο υιοθετημένος γιος του, Σέρμαν, μεταφέρονται πίσω στο χρόνο για να ζήσουν από πρώτο χέρι κοσμοϊστορικά γεγονότα με μερικές από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες όλων των εποχών.

Όταν όμως ο Σέρμαν παραβαίνει τους κανόνες μετακίνησης στο χρόνο, οι δύο ήρωες ξεκινούν μια κούρσα αποκατάστασης της ιστορίας και σωτηρίας του μέλλοντος, ενώ ο κος Πίμποντι θα αντιμετωπίσει την μεγαλύτερη απ’ όλες τις προκλήσεις που συνάντησε ποτέ – αυτή του να είναι γονιός.

MrPeabodySherman_icon3

Δείτε το trailer:

Λίγα λόγια για την ταινία:

Δανείζουν τις φωνές τους οι: Χριστόδουλος Στυλιανού (Mr. Peabody), Νατάσα Ασίκη (Ms. Grunion), Μαρία Ζερβού (Patty), Θανάσης Κουρλαμπάς (Paul), Στεφανία Χούγια (Penny), Αρσένιος Χαλκιόπουλος (Sherman)

Σκηνοθεσία: Ρομπ Μίνκοφ
Παραγωγή: Άλεξ Σβάρτς, Ντενίζ Νόλαν Κασκίνο
Διεύθυνση Παραγωγής: Τίφανι Γουόρντ, Έρικ Ελενγκόμπεν, Τζέισον Κλαρκ

Σκηνές/στιγμιότυπα από την ταινία:

Από το KidsGo με αγάπη… Καλή θέαση!!!

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.