Ταινιοθήκη KidsGo

  • KidsGo με αγάπη!

Οι Κρουντς 3D (The Croods 3D)

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Απριλίου 7, 2013 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Ταινιοθήκη KidsGo

Παίζεται τώρα στις κυπριακές κινηματογραφικές αίθουσες η ταινία κινουμένων σχεδίων: Οι Κρουντς 3D (The Croods 3D)

Είδος ταινίας: Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 98′
Επίσημη ιστοσελίδα (site): http://www.thecroodsmovie.com/
Ελληνική ιστοσελίδα (site): http://www.oikrounts.gr/

To νέο φιλμ κινουμένων σχεδίων της DreamWorks μας γυρίζει πίσω στην παλαιολιθική εποχή και μας συστήνει την αξιολάτρευτη οικογένεια του Κρουγκ σε μια αποκαλυπτική περιπλάνηση σε έναν καινούριο, θαυμαστό κόσμο…
Πρόκειται για μια προϊστορική κωμική περιπέτεια, η οποία ακολουθεί την πρώτη οικογένεια του πλανήτη στο ξεκίνημα ενός μοναδικού ταξιδιού. Μετά από έναν καταστροφικό σεισμό, ο Κρουγκ και η οικογένειά του πρέπει να εγκαταλείψουν τον τόπο τους και να αναζητήσουν ένα καινούριο… σπίτι. Πράγμα που θα ήταν εύκολο, αν ο Κρουγκ δεν ήταν ένας άνθρωπος των σπηλαίων και εκεί έξω δεν παραμόνευαν από δεινόσαυρους μέχρι προϊστορικές ιδιοφυίες που θα θέσουν όλη την ύπαρξη του σε αμφισβήτηση…

Υπόθεση:
Οι Κρουντς μας διηγούνται την ιστορία της πρώτης μοντέρνας οικογένειας του κόσμου, που εκτυλίσσεται σε μια άγνωστη μέχρι σήμερα εποχή, την Κρουντάκιο Περίοδο – μια εποχή που η Μητέρα Φύση έκανε διάφορα πειράματα, με αποτέλεσμα ο πλανήτης μας να είναι γεμάτος από μια απίστευτα αλλόκοτη χλωρίδα και πανίδα.

Σ’ αυτόν ακριβώς τον κωμικά επικίνδυνο κόσμο, για την οικογένεια Κρουντς αρχίζει η περιπέτεια της αναζήτησης ενός καινούριου σπιτικού, όταν η σπηλιά της καταστρέφεται. Σαν να μην είναι αρκετά δύσκολη η επιβίωση για κάποιον που έχει χάσει τη φόρμα του, ο πατριάρχης Κρουγκ σύντομα έρχεται αντιμέτωπος με έναν νεαρό και γυμνασμένο νομάδα, τον Γκάι, που ερωτεύεται την έφηβη κόρη του Κρουγκ, την Έπ.

Στο τέλος της περιπέτειας όμως οι Κρουντς θα καταφέρουν να εξελιχθούν, να δαμάσουν το φόβο τους για τον άγνωστο κόσμο και ν’ ανακαλύψουν ότι για να επιβιώσουν έχουν όλα όσα χρειάζονται: ο ένας το άλλον.

Δείτε το 1ο trailer:

Δείτε το 2ο trailer:

Λίγα λόγια για την ταινία:

Δανείζουν τις φωνές τους οι: Νίκολας Κέιτζ, Έμα Στόουν, Ράιαν Ρέινολντς, Κάθριν Κίνερ, Κλόρις Λίτσμαν, Κλαρκ Ντακ, Κρις Σάντερς (Πρωτότυπη έκδοση) / Κώστας Κόκλας, Ντορίνα Θεοχαρίδου, Νίκος Κουρής, Πέτρος Σπυρόπουλος, Ρόζι Παπαϊωάννου, Βασίλης Μήλιος, Εβίτα Φιτσαντωνάκη, Αντέλα Μέρμηγκα (Μεταγλωττισμένη έκδοση)

Σκηνοθεσία: Κιρκ Ντε Μίκο, Κρις Σάντερς
Μουσική: Άλαν Σιλβέστρι
Παραγωγή: Κριστίν Μπέλσον, Τζέιν Χαρτγουελ
Σενάριο: Κρις Σάντερς, Κιρκ Ντε Μίκο

Σκηνές/στιγμιότυπα από την ταινία:

Από το KidsGo με αγάπη… Καλή θέαση!!!

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.