Ταινιοθήκη KidsGo

  • KidsGo με αγάπη!

Πώς να Εκπαιδεύσετε το Δράκο σας 2 (How To Train Your Dragon 2)

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Ιουλίου 25, 2014 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Ταινιοθήκη KidsGo

Παίζεται ακόμα στους Κινηματογράφους: Πώς να Εκπαιδεύσετε το Δράκο σας 2

Είδος ταινίας: Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 102′
Επίσημη ιστοσελίδα (site): www.howtotrainyourdragon.com
Ελληνική ιστοσελίδα (site): www.howtotrainyourdragon.gr
Χρονολογία παραγωγής: 2014

Υπόθεση:
To συναρπαστικό δεύτερο μέρος της τριλογίας «Πώς να εκπαιδεύσετε το δράκος σας» μας γυρίζει πίσω στον φανταστικό κόσμο του Ψάρη και του Φαφούτη, πέντε χρόνια αφότου οι δυο τους έχουν ενώσει δράκους και Βίκινγκς στο νησί Μπερκ.

Ενώ ο Άστριντ, ο Μύξαρχος και η υπόλοιπη συμμορία προκαλούν ο ένας τον άλλον σε αγώνες δράκων, που έχει γίνει το νέο αγαπημένο άθλημα του νησιού, το πλέον αχώριστο δίδυμο ανακαλύπτει νέους κόσμους και αχαρτογράφητους τόπους. Μέχρι τη στιγμή που μία από τις περιπέτειές τους θα τους οδηγήσει στην ανακάλυψη μιας μυστικής σπηλιάς πάγου, που στεγάζει εκατοντάδες νέους άγριους δράκους και τον μυστηριώδη Καβαλάρη των Δράκων.

Έτσι οι δύο φίλοι θα βρεθούν στο κέντρο μιας μάχης για την προστασία της ειρήνης. Τώρα, ο Ψάρης και ο Φαφούτης πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους, να αγωνιστούν για τα πιστεύω τους και παράλληλα πρέπει να αναγνωρίσουν το γεγονός ότι μόνο μαζί, έχουν τη δύναμη να επηρεάσουν το μέλλον τόσο των ανθρώπων όσο και των δράκων.

Δείτε το trailer:

Λίγα λόγια για την ταινία:

Δανείζουν τις φωνές τους οι: Βαγγέλης Ευαγγέλου, Ιφιγένεια Στάικου, Νίκος Παπαδόπουλος, Ηρώ Μπέζου, Βασίλης Μήλιος, Γιάννης Καλοφωλιάς, Φοίβος Ριμένας, Κώστας Αποστολίδης

Σκηνοθεσία: Ντιν ΝτεΜπλουά
Μουσική: Τζον Πάουελ
Παραγωγή: Μπόνι Άρνολντ
Σενάριο: Ντιν ΝτεΜπλουά

Σκηνές/στιγμιότυπα από την ταινία:

photo Σκηνή 1η,

How-to-Train-Your-Dragon-2-icon4

photo Σκηνή 2η,

How-to-Train-Your-Dragon-2-icon5

photo Σκηνή 3η,

How-to-Train-Your-Dragon-2-icon6

photo Σκηνή 4η,

How-to-Train-Your-Dragon-2-icon7

photo Σκηνή 5η,

How-to-Train-Your-Dragon-2-icon8

photo Σκηνή 6η,

How-to-Train-Your-Dragon-2-icon9

Από το KidsGo με αγάπη… Καλή θέαση!!!

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.