Επικαιρότητα, νέα

  • KidsGo με αγάπη!

Μεσημεριανό BBQ – Fun Day

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Οκτωβρίου 16, 2014 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Επικαιρότητα, νέα

Μεσημεριανό BBQ – Fun Day

Ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός, κλάδος Λευκωσίας, σας προσκαλεί σε μεσημεριανό Barbecue-Fun Day στο σπίτι της Προέδρου του, κυρίας Φωτεινής Παπαδοπούλου στη Λακατάμια, Σάββατο 18 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι….

Ελάτε να περάσετε όμορφα μαζί με την οικογένειά σας σ’ ένα μεσημεριανό Fun Day!

O Sfera 96.8 αγκαλιάζει την προσπάθεια και παίζει ζωντανά από το χώρο της εκδήλωσης από τις 12 μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Οι μουσικοί παραγωγοί Μαρία Ονησιφόρου και Νίκος Βαρβαρέσος θα είναι εκεί για να παίξουν την καλύτερη μουσική.

Είσοδος για ενήλικες €20, για παιδιά €10 και για άτομα κάτω των 5 ετών δωρεάν. Η είσοδος περιλαμβάνει φαγητό, ποτό, παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους.

Όλα τα έσοδα θα δοθούν στον κλάδο Λευκωσίας του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού για ενίσχυση των ανθρωπιστικών του Προγραμμάτων.

Sfera Live Link, το Σάββατο 18 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι!

Να είστε όλοι εκεί!

Erithros-Stavros-BBQ-icon2

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.