Επικαιρότητα, νέα

  • KidsGo με αγάπη!

Για να μη μείνει κανένα παιδάκι στην Κύπρο χωρίς χαμόγελο… γεμίζουμε την κάλτσα του Άγιου Βασίλη, την Κάλτσα Αγάπης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και του Ράδιο Πρώτο!

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Δεκεμβρίου 6, 2015 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Επικαιρότητα, νέα

Για να μη μείνει κανένα παιδάκι στην Κύπρο χωρίς χαμόγελο… γεμίζουμε την κάλτσα του Άγιου Βασίλη, την Κάλτσα Αγάπης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και του Ράδιο Πρώτο!

Με τη δική σας βοήθεια, η Κάλτσα Αγάπης του Ράδιο Πρώτο και των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, συγκέντρωσε πέρυσι πέραν των 18.000 παιχνιδιών και χάρισε χαμόγελα σε όλα τα άπορα παιδιά της Κύπρου. Ο φετινός μας στόχος είναι μεγαλύτερος. Φέτος αποφασίσαμε να ενισχύσουμε την προσπάθεια συγκεντρώνοντας και είδη πρώτης ανάγκης, για να μη μείνει κανένα παιδάκι στην Κύπρο χωρίς χαμόγελο…

Kaltsa-Agapis-Agioy-Vasili-2015-2016-icon4

Η κάλτσα του Άγιου Βασίλη, η Κάλτσα Αγάπης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και του Ράδιο Πρώτο, θα κάνει τη «βόλτα» της από τους μεγαλύτερους δήμους της Κύπρου. Η κάλτσα κάνει αρχή με ένα τριπλό Live Link που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στις υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ Πάφου, Λεμεσού (Κάψαλος) και Λάρνακας (κεντρικό) από τις 10:00-14:00 και θα κορυφωθεί το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου με το Live Link που θα γίνει στην Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ ΕΓΚΩΜΗΣ στη Λευκωσία, από τις 10:00-14:00.

Κατά τη διάρκεια των Live Links ο κόσμος καλείται να φέρει δώρα, καινούργια ή παλιά, που θα βοηθήσουν ώστε να γεμίσει η κάλτσα, και τα οποία θα δοθούν στη συνέχεια στους δήμους για διάθεση στα άπορα παιδιά. Επίσης, φέτος ενισχύεται η προσπάθεια, καλώντας τον κόσμο να προσφέρει και είδη πρώτης ανάγκης –μπορείτε να ζητήσετε τη λίστα με τα προϊόντα από τα ταμεία των υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

Κατά τη διάρκεια του Live Link που θα γίνει στη Λευκωσία, οι μικροί μας φίλοι θα απολαύσουν το μαγευτικό χωριό όπως και το καρουζέλ που θα στηθεί, καθώς επίσης και μοναδικά face painting. Πάντοτε με τη μουσική συνοδεία χριστουγεννιάτικων τραγουδιών που θα ερμηνεύει για εμάς η μπάντα του Ράδιο Πρώτο που θα βρίσκεται εκεί μαζί μας.

Kaltsa-Agapis-Agioy-Vasili-2015-2016-icon3

Συμπαραστάτες σε όλη αυτήν την προσπάθεια θα είναι και οι Δήμοι των πόλεων στις οποίες θα πραγματοποιηθούν τα live links, μέσω και του μηχανισμού των Κοινωνικών Παντοπωλείων, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η αποτελεσματικότητα σε σχέση με την παραλαβή, τη διανομή και τη διάθεση των δώρων στα παιδιά που τα χρειάζονται.

Βοηθήστε μας να γεμίσουμε την κάλτσα του Άγιου Βασίλη με δώρα και είδη πρώτης ανάγκης για όλα τα παιδιά της Κύπρου. Γιατί και φέτος τα Χριστούγεννα θέλουμε να χαρίσουμε μόνο χαμόγελα γεμάτα αστερόσκονη…

Kaltsa-Agapis-Agioy-Vasili-2015-2016-icon1

Από το KidsGo, TeensGo και ParentsGo με όλη μας την ΑΓΑΠΗ!

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.