Επικαιρότητα, νέα

  • KidsGo με αγάπη!

Ας γεμίσουμε και φέτος την «Κάλτσα Αγάπης»

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Δεκεμβρίου 19, 2014 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Επικαιρότητα, νέα

Ας γεμίσουμε και φέτος την «Κάλτσα Αγάπης»

Για να μη μείνει κανένα παιδάκι στην Κύπρο χωρίς δώρα… γιατί οι γιορτές είναι για όλα τα παιδιά!

Με τη βοήθεια όλων, η κάλτσα αγάπης του Ράδιο Πρώτο και των Υπεραγορών Άλφα Μέγα, συγκέντρωσε πέρυσι πέραν των 18,500 παιχνιδιών και χάρισε χαμόγελα σε όλα τα άπορα παιδιά της Κύπρου. Ο φετινός στόχος μεγαλύτερος. Ο φετινός στόχος είναι να μη μείνει κανένα παιδάκι στην Κύπρο χωρίς δώρα…

Η κάλτσα του Άγιου Βασίλη, η κάλτσα αγάπης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και του Ράδιο Πρώτο θα έχει μέγεθος 11 μέτρα και θα κάνει τη «βόλτα» της από τους μεγαλύτερους δήμους της Κύπρου. Η μεγαλύτερη κάλτσα του κόσμου με δώρα για τα άπορα παιδάκια της Κύπρου κάνει αρχή με ένα τριπλό LIVE LINK το Σάββατο 13/12 στις υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ Πάφου, Λεμεσού και Λάρνακας από τις 11:00-14:00 και θα κορυφωθεί το επόμενο Σάββατο 20/12 με το LIVE LINK που θα γίνει στην Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ ΕΓΚΩΜΗΣ στη Λευκωσία από τις 10:00-14:00.

Κατά τη διάρκεια των LIVE LINKS θα καλείται ο κόσμος να φέρει τα δώρα, καινούργια ή παλιά που θα βοηθήσουν να γεμίσει η κάλτσα ώστε να μπορούν να δοθούν στη συνέχεια στους δήμους για διάθεση στα άπορα παιδιά. Κατά τη διάρκεια των Live Links που θα γίνουν στη Λεμεσό και στη Λευκωσία οι μικροί μας φίλοι θα απολαύσουν την παρέα των ξυλοπόδαρων, καθώς επίσης και μοναδικά face painting. Πάντοτε με τη μουσική συνοδεία χριστουγεννιάτικων τραγουδιών που θα ερμηνεύσει για εμάς η παιδική χορωδία που θα βρίσκεται εκεί μαζί μας.

kaltsa_agapis_icon2

Συμπαραστάτες στην όλη αυτή προσπάθεια θα είναι και οι Δήμοι των πόλεων στην οποία θα πραγματοποιηθούν τα live links μέσω και του μηχανισμού των Κοινωνικών Παντοπωλείων έτσι ώστε να διασφαλιστεί η αποτελεσματικότητα σε σχέση με την παραλαβή, τη διανομή και τη διάθεση των δώρων στα παιδιά που τα χρειάζονται.

Βοήθησε κι εσύ να γεμίσει η κάλτσα του Άγιου Βασίλη με δώρα για όλα τα παιδιά της Κύπρου. Γιατί και φέτος τα Χριστούγεννα πρέπει να χαρίσουμε μόνο χαμόγελα γεμάτα αστερόσκονη!!!

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.