Επικαιρότητα, νέα

  • KidsGo με αγάπη!

Ελληνική γιορτή στην Disneyland της Καλιφόρνιας από τις 25 έως τις 27 Μαΐου!

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Απριλίου 21, 2013 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Επικαιρότητα, νέα, Ψυχαγωγία

Ελληνική γιορτή στην Disneyland της Καλιφόρνιας από τις 25 έως τις 27 Μαΐου!

Ο αγαπημένος ήρωας κινουμένων σχεδίων των παιδιών, Μίκυ Μάους (Mickey Mouse), ντύνεται με την εθνική στολή της Ελλάδας, την παραδοσιακή φουστανέλα, και υποδέχεται τους φίλους του, μικρούς και μεγάλους, στην Disneyland της Καλιφόρνιας για μια σειρά εκδηλώσεων με άρωμα Ελλάδας!

Ναι! Ναι! Ναι! Είναι γεγονός! Σε μια εκδήλωση με τίτλο «Opa! A Celebration of Greece»Ωπα! Γιορτάζοντας την Ελλάδα»), από τις 25 έως τις 27 Μαΐου 2013, οι επισκέπτες από όλο τον κόσμο θα ζήσουν μια απίστευτη εμπειρία με μουσική, χορό, τέχνη, φαγητό, ιστορία και όλα αυτά τα ωραία για τα οποία φημίζεται η υπέροχη χώρα μας.

Το ειδικό αυτό τριήμερο αφιέρωμα στην Ελλάδα διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Greek America Foundation, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού με στόχο την προβολή και διατήρηση του ελληνικού πολιτισμού στην Αμερική, και θα πραγματοποιηθεί στο Disneyland Resort σε δύο χώρους: Στο Mall «it’s a small world» του Disneyland Park και στο «Paradise Gardens», που στεγάζεται στο θεματικό πάρκο «Disney Adventure» στην Καλιφόρνια.

Κάθε μέρα από τις 10.00 π.μ. έως τις 6.00 μ.μ. μπορεί κανείς να δει:

Στο Mall «it’s a small world»:

• Ολυμπιακή προπόνηση με τον Ηρακλή
• Διασκέδαση από τους «The Citizens of Greece»
• Ζωντανές παραστάσεις από έλληνες μουσικούς και χορευτές
• Ειδικές προσφορές σε ελληνικά τρόφιμα

Στο Paradise Garden:

• Οινογνωσία ελληνικού κρασιού
• Ζωντανές παραστάσεις από έλληνες μουσικούς
• Καλαματιανό χορό
• Ειδικές προσφορές σε ελληνικά τρόφιμα
• Διασκέδαση από τους «The Citizens of Greece»

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων παρατίθενται εδώ, ενώ η πώληση των εισιτηρίων για το ειδικό αυτό τριήμερο έχει ξεκινήσει από τις 25 Μαρτίου και πραγματοποιείτε ηλεκτρονικά εδώ.

Εκτός από τις πιο πάνω εκδηλώσεις στις 26 Μαΐου η γνωστή μας σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και η οινοποιός Χριστίνα Μπουτάρη θα ετοιμάσουν ένα ειδικό ελληνικό γεύμα για όσους επισκεφθούν το θεματικό πάρκο της Disney την ημέρα εκείνη.

Ελάτε λοιπόν όλοι, μικροί και μεγάλοι, να ζήσετε και να απολαύσετε αυτή τη μοναδική εμπειρία, να φωτογραφηθείτε με τον Μίκυ Μάους τσολιά και την Μίνι Μάους βασίλισσα Αμαλία, να γλεντήσετε αλά ελληνικά, να γευτείτε ελληνικές λιχουδιές, να χορέψετε καλαματιανό και να τραγουδήσετε φωνάζοντας «ώπα».

Παράλληλα θα σας δοθεί η ευκαιρία να μάθετε όλες τις τεχνικές των Ολυμπιακών αθλημάτων από τον Ηρακλή ο οποίος θα είναι κι εκείνος παρών για να διδάξει δισκοβολία, ακόντιο και άλμα, ενώ σε όλη τη διάρκεια της περιήγησής σας ηθοποιοί ντυμένοι Έλληνες πολίτες θα σας ξεναγήσουν, θα φιλοσοφήσουν μαζί σας και θα σας οδηγήσουν σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις για να γνωρίσετε από κοντά τι είναι αυτό που κάνει την Ελλάδα μας ξεχωριστή!

«Ωπα! Γιορτάζοντας την Ελλάδα», μια γιορτή για την Ελλάδα, την ελληνική κουζίνα, τα ελληνικά κρασιά, τα προϊόντα μας και την ιστορία μας!

Από το KidsGo με αγάπη!!!

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.