Ψυχαγωγία

  • KidsGo με αγάπη!

Ο Νικολάκης ο τρομερός! – από την παιδική σκηνή Δώρου Κυριακίδη

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Ιανουαρίου 7, 2014 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Ψυχαγωγία

NikolakisTromeros_icon1

Τον Γενάρη θα κάνει πρεμιέρα η νέα παραγωγή της παιδικής Σκηνής Δώρου Κυριακίδη!

Η ιστορία του έργου εξελίσσεται στην «Πλατεία Ονείρων» όπου εκεί έχουν τα μικρά τους καταστήματα οι ένοικοι. Όλοι τους κάνουν από δύο δουλειές για να μπορέσουν να ζήσουν. Ένας από αυτούς είναι και ο Νικολάκης ο Τρομερός (Καφετζής και Περιπτεράς). Ιδιοκτήτρια η κυρία Ραμόνα … παλιά δόξα της λυρικής σκηνής που όνειρο της είναι και πάλιν να εμφανιστεί στο θέατρο. Λόγω της οικονομικής κρίσης οι ένοικοι δεν μπορούν να πληρώσουν τα ενοίκια στην ώρα τους και έτσι η κυρία Ραμόνα αποφασίζει να πουλήσει την γειτονιά για να γίνει mall of Ramonas. Εάν γίνει αυτό όλοι θα μείνουν ξαφνικά χωρίς δουλειά και μάλιστα στους δρόμους.

Μαθαίνει τα νέα ένας δημοσιογράφος και πάει εκεί για να κάνει ρεπορτάζ αλλά και να βοηθήσει … Για να δούμε, θα τα καταφέρει τελικά ο δημοσιογράφος μαζί με τον Νικολάκη; η συνέχεια επί σκηνής … Μία παράσταση με πολλές κωμικοτραγικές καταστάσεις που βγαίνουν μέσα από την σημερινή πραγματικότητα. Με βασικό μήνυμα: Ενωμένοι πάντα θα μπορέσουμε, ότι αγαπάμε από καρδιάς να προστατεύσουμε!!!

NikolakisTromeros_icon3

Ακολουθούν οι συντελεστές της παράστασης καθώς και το πρόγραμμα παραστάσεων και περιοδείας!

Ηθοποιοί: ΔΩΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ – ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΜΠΛΑΚΚΗ – ΜΥΡΙΑ ΧΩΠΛΑΡΟΥ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ ΠΑΥΛΟΥ και στο ρόλο του Νικολάκη του τρομερού ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΧΟΙΝΙΟΥ

NikolakisTromeros_icon2
Κείμενα: ΔΩΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ – ΚΩΣΤΑ ΣΧΟΙΝΙΟΥ
Χορογραφίες: ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Κοστούμια: ΣΟΣΕ ΕΣΚΙΤΖΙΑΝ
Σκηνικά: MARTIN MEASON
Περούκες: ΒΙΚΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
Φωτισμοί: SONAY YILDIZ
Μουσική – Τραγούδια: ΑΝΤΩΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ
Σκηνοθεσία: ΔΩΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

NikolakisTromeros_icon7

Πρόγραμμα Παραστάσεων

• Λευκωσία: Κυριακή 12/1 ΣΙΝΕ ΣΤΟΥΝΤΙΟ (Πανεπιστήμιο Λευκωσίας – Intercollege) στις 10.45 το πρωί και κάθε Κυριακή μέχρι Κυριακή 6 Μαρτίου.

• Λεμεσός: Σάββατο 11/1 Θέατρο Αγίου Αθανασίου στις 3:30μ.μ.
• Λεμεσός: Σάββατο 18/1 Θέατρο Αγίου Αθανασίου στις 3:30μ.μ.
• Λεμεσός: Σάββατο 25/1 Θέατρο Αγίου Αθανασίου στις 3:30μ.μ.

• Λάρνακα: Κυριακή 26/1 Δημοτικό Θέατρο. 2 Παραστάσεις στις 3:00μ.μ. και 4:30μ.μ.

• Πάφος: Σάββατο 1/2 Μαρκίδειο θέατρο. 3 Παραστάσεις στις 2:00μ.μ., 3:30μ.μ. & 5:00μ.μ.

• Παραλίμνι: Κυριακή 9/2 στο Ξένιον στις 3:30μ.μ.

• Δάλι: Σάββατο 15/2 αίθουσα πολλαπλής χρήσης Λυκείου στις 3:30μ.μ.
• Αραδίππου: 22/2 Σινεμά Καλλιθέα στις 3:30μ.μ. (Καθιερωμένη καρναβαλιστική παράσταση, τα παιδιά μπορούν να έρθουν μασκαρεμένα).

Πληροφορίες και κρατήσεις: 99 05 55 37

Δείτε το trailer:

Καλή θέαση!

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.