Εκπαίδευση

  • KidsGo με αγάπη!

Σχολικός εκφοβισμός: Ένα βίντεο που πρέπει να δούμε όλοι μας, γονείς, παιδιά κι εκπαιδευτικοί!

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Δεκεμβρίου 19, 2014 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Εκπαίδευση

Σχολικός εκφοβισμός: Ένα βίντεο που πρέπει να δούμε όλοι μας, γονείς, παιδιά κι εκπαιδευτικοί!

Ο σχολικός εκφοβισμός αποτελεί μάστιγα σε αμέτρητα σχολεία. Και ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά, είναι να κινητοποιηθούν όλα τα παιδιά και να σταματήσουν τους νταήδες. Τα παιδιά του 6ου Διαπολιτισμικού Δημοτικού Ελευθερίου-Κορδελιού Θεσ/νίκης είχαν μια καλύτερα ιδέα: Δημιούργησαν, με την βοήθεια των δασκάλων τους, ένα εξαιρετικό βίντεο με τίτλο «ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ», το οποίο πρέπει κάθε γονιός αλλά και παιδί να δει!

sxolikos-ekfovismos-icon2

sxolikos-ekfovismos-icon3

Το βίντεο, το οποίο κατέλαβε την 1η θέση στον 2ο Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό (2014-2015) «Λέμε ΟΧΙ στο Σχολικό Εκφοβισμό» του Υπουργείου Παιδείας, δείχνει με τον πιο ρεαλιστικό τρόπο πόσο υποφέρουν κάποια παιδιά στο σχολικό περιβάλλον, συχνά χωρίς οι γονείς να έχουν την παραμικρή ιδέα…

sxolikos-ekfovismos-icon4

Δείτε την αξιέπαινη δουλειά των παιδιών στο βίντεο:

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.