Εκπαίδευση

  • KidsGo με αγάπη!

Αλήθεια, σε πόσες μέρες έχουμε Χριστούγεννα;

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Νοεμβρίου 25, 2014 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Εκπαίδευση, Επικαιρότητα, νέα

Αλήθεια, σε πόσες μέρες έχουμε Χριστούγεννα;

Πριν καλά-καλά μπει ο Δεκέμβριος τα περισσότερα παιδιά ρωτάνε όλο αγωνία: Σε πόσες μέρες θα έρθουν τα Χριστούγεννα;

coming-christmas-2016-2017

Για να βοηθήσουμε τα παιδιά να μετράνε καθημερινά τις μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα ετοιμάσαμε έναν Άγιο Βασίλη – ημερολόγιο, όπου τα παιδιά θα μπορούν να σβήνουν μία-μία μέρα μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου και 1 Ιανουαρίου, ημερομηνίες που τα παιδάκια καρτερούν με ανυπομονησία.

Τυπώστε τον Άι-Βασίλη ημερολόγιο για την τάξη σας ή το σπίτι σας και… η αντίστροφη μέτρηση μόλις τώρα αρχίζει!

coming-soon-christmas-2016

Μετράμε τις μέρες για τα Χριστούγεννα… και το χριστουγεννιατικό τραγούδι «Michael Buble ft Thalia – Feliz Navidad (Christmas Special)» μάς βοηθάει να μοιραστούμε τη χαρά των Χριστουγέννων μαζί σας! Ακούστε το!!!

Από το KidsGo με αγάπη καλές γιορτές!!!

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.