TeensGo (news)

  • KidsGo με αγάπη!

Ο Michael Buble και η Ariana Grande τραγουδούν «Santa Claus Is Coming To Town»

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Δεκεμβρίου 22, 2014 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: TeensGo (news), Διάφορα

Ο Michael Buble και η Ariana Grande τραγουδούν «Santa Claus Is Coming To Town»

Η Ariana στο show «Michael Buble’s Christmas In New York»

Ο τραγουδιστής/showman Michael Buble και η Ariana Grande τραγούδησαν για τη χριστουγεννιάτικη εκπομπή του NBC «Christmas in New York» που μαγνητοσκοπήθηκε στα μέσα Οκτωβρίου και προβλήθηκε χθες Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου από το κανάλι.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Michael Buble συνεργάζεται με μια σειρά από ανερχόμενους καλλιτέχνες, τραγουδώντας χριστουγεννιάτικα classics. Φέτος o Καναδός καλλιτέχνης τραγούδησε με την Ariana Grande το «Santa Claus is Coming To Town» σε στυλ Σινάτρα.

Michael-Buble-Ariana-Grande-Santa-Claus-Is-Coming-To-Town-icon2

Michael-Buble-Ariana-Grande-Santa-Claus-Is-Coming-To-Town-icon3

Δείτε το σχετικό video:

…και επειδή αγαπάμε πολύ και το χριστουγεννιάτικό τραγούδι «Michael Buble ft Thalia – Feliz Navidad (Christmas Special)», το μοιραζόμαστε μαζί σας για να νοιώσουμε τη χαρά των Χριστουγέννων! Ακούστε το!!!

Από το KidsGo, TeensGo και ParentsGo καλές γιορτές και Καλά Χριστούγεννα!!!

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.