TeensGo (news)

  • KidsGo με αγάπη!

THE MUSICAL KIDS: talent show που διοργανώνει το SigmaTV σε συνεργασία με την εταιρία SILVERSPOTLIGHT, πληροφορίες και όροι συμμετοχής!

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Ιουνίου 11, 2015 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: TeensGo (news), Επικαιρότητα, νέα

THE MUSICAL KIDS: talent show που διοργανώνει το SigmaTV !

Καλωσορίσατε στο The Musical Kids!

Αν έχεις ταλέντο στο τραγούδι, το χορό ή το θέατρο και είσαι από 8-15 χρονών, δήλωσε συμμετοχή στο νέο talent show που διοργανώνει το ΣΙΓΜΑ σε συνεργασία με την εταιρία SILVERSPOTLIGHT στέλνοντας τα στοιχεία σου στο themusicalkids@sigmatv.com

The Musical Kids! Μια μοναδική ευκαιρία για να είσαι εσύ το νέο αστέρι του μεγαλύτερου μουσικοθεατρικού γεγονότος της χρονιάς και να ζήσεις την πρώτη σου επαγγελματική εμπειρία σε musical!

Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού δεν θα υπάρχουν αποχωρήσεις.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το SIGMA σε συνεργασία με την εταιρεία SILVER SPOTLIGHT PRODUCTIONS LTD διοργανώνει το «The Musical Kids», ένα παιδικό talent show (διαγωνισμός ταλέντων), μέσα από το οποίο ψάχνουμε να βρούμε παιδιά ηλικίας 8-15 με ταλέντο στη μουσική, στο χορό και το θέατρο. Στο τέλος του παιχνιδιού, το παιδί με την υψηλότερη βαθμολογία θα πάρει μια υποτροφία στην ακαδημία ταλέντων Potenzia del’ Arte, για ένα χρόνο μαθημάτων στο Μουσικό Θέατρο και Μοντέρνο Χορό.

Τα παιδιά που θα επιλεγούν για το THE MUSICAL KIDS, θα συμμετάσχουν και σε θεατρικό μιούζικαλ που θα ανέβει τον Δεκέμβριο 2015 από την εταιρεία SILVER SPOTLIGHT PRODUCTIONS LTD με δημιουργούς τους Άλεξ Παναγή και Κατερίνα Χριστοφίδου (δημιουργούς των μεγάλων επιτυχιών «Γουρουνιάσματα»).

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού δεν θα υπάρχουν αποχωρήσεις.

Στις ακροάσεις από το κάθε παιδί θα χρειαστούμε:

Α) να ετοιμάσουν από ένα τραγούδι στα ελληνικά ή στα αγγλικά. Το τραγούδι αυτό θα μπορεί να είναι από κάποιο μιούζικαλ ή οποιαδήποτε άλλο στυλ τους εκφράζει. Μπορούν να το πουν a capella ή με συνοδεία playback, το οποίο θα πρέπει να προμηθεύσουν οι ίδιοι σε cd, iphone ή mp3 player.

Β) Θα πρέπει να έρθουν με άνετα ρούχα και κατάλληλα παπούτσια για μια ομαδική ακρόαση χορού.

Γ) Να έχουν ετοιμάσει ένα μικρό ποίημα (μίνιμουμ 4 γραμμές) ή ένα εύκολο θεατρικό κείμενο το οποίο, ίσως, τους ζητηθεί να εκτελέσουν από μνήμης. Εάν υπάρχει δυσκολία σ’ αυτό το θέμα και το ζητήσουν από την εταιρεία παραγωγής θα τους δοθεί ένα συγκεκριμένο κείμενο από τα «Γουρουνιάσματα» από πριν.

The-Musical-Kids-SigmaTV-icon2

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

1. Ο διαγωνισμός είναι ανοικτός για παιδιά ηλικίας που έχουν κλείσει το 8ο έτος της ηλικίας τους πριν από την 1η Σεπτεμβρίου 2015 και που δεν θα έχουν κλείσει το 16ο έτος της ηλικίας τους πριν από την 1η Μαρτίου 2016.

2. Με την υποβολή αίτησής σας, δηλώνετε ότι αποδέχεστε τους όρους και προϋποθέσεις του διαγωνισμού.

3. Τα καταχωρημένα στοιχεία διαβιβάζονται εκτός από το SIGMA και στην εταιρεία παραγωγής SILVER SPOTLIGHT PRODUCTIONS LTD και επέχουν θέση αιτήσεων συμμετοχής στο μαγνητοσκοπημένο τηλεοπτικό πρόγραμμα «The musical kids» καθώς και στο μιούζικαλ (θεατρική παράσταση) που θα ανεβεί τον Δεκέμβριο 2015.

4. Τα παιδιά πρέπει να είναι διαθέσιμα τόσο για τις ανάγκες των γυρισμάτων του τηλεοπτικού talent show «The musical kids» όσο και για τις πρόβες και τις παραστάσεις του μιούζικαλ (θεατρική παράσταση).

5. Οι γονείς ή οι κηδεμόνες των παιδιών που θα περάσουν στην τηλεοπτική φάση, εκτός από το συμβόλαιο που θα υπογράψουν με το ΣΙΓΜΑ για την συμμετοχή τους στο «The musical kids», θα υπογράψουν συμβόλαιο και με την εταιρεία παραγωγής Silver Spotlight Productions, η οποία έχει την παραγωγή του μιούζικαλ (θεατρική παράσταση) και την εκμετάλλευση του original soundtrack του πρωτότυπου μιούζικαλ (θεατρική παράσταση), στο οποίο θα συμμετάσχει το παιδί.

6. Οποιεσδήποτε άλλες προηγούμενες δεσμεύσεις του συμμετέχοντος παιδιού θα πρέπει να λύνονται προηγουμένως, ή να γίνονται γραπτές εξαιρέσεις που να επιτρέπουν στο παιδί να συμμετάσχει σε όλες τις φάσεις της παραγωγής: τηλεοπτικό πρόγραμμα, πρόβες, παραστάσεις, ηχογραφήσεις και η παρουσία τους (φυσική ή μη) σε εκπομπές ή άλλα μέσα προώθησης της εκπομπής και του μιούζικαλ (θεατρική παράσταση).

7. Το διαβιβαζόμενο βίντεο επιλέγεται ή εγκρίνεται από το γονέα ή τον κηδεμόνα του ανηλίκου και δεν επιτρέπεται να εμφανίζει τρίτα πρόσωπα χωρίς τη ρητή συναίνεση αυτών ή των γονέων/κηδεμόνων τους. Επίσης πρέπει να χαρακτηρίζεται από ευπρέπεια, να τιμά τις αξίες του ανθρώπου και να μην εμφανίζει ανηλίκους σε δύσκολη θέση ή με επικίνδυνη συμπεριφορά.

8. Μετά την υποβολή αίτησης θα ακολουθήσει επικοινωνία με τους ασκούντες τη γονική μέριμνα και θα ορισθεί χρόνος και τόπος ακροάσεως.

9. Οι συμμετέχοντες θα συνοδεύονται σε όλα τα στάδια παραγωγής από τους γονείς/κηδεμόνες τους, οι οποίοι θα έχουν την ευχέρεια παρακολούθησης κάθε διαδικασίας.

10. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων θα πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις ασφάλειας. Οι συμμετέχοντες και παριστάμενοι οφείλουν να επιδεικνύουν την πρέπουσα συμπεριφορά και ευγένεια και να ακολουθούν τις υποδείξεις των υπευθύνων παραγωγής ιδίως σε ό,τι αφορά στην ασφάλεια, τάξη και ευπρέπεια.

11. Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν θα πρέπει να είναι έτοιμα να ακούσουν τις γνώμες των ειδικών μας.

12. Οι κριτές θα αξιολογήσουν τις ικανότητες κάθε παιδιού στη φωνή (τραγούδι), την κίνηση (χορό) και ερμηνεία (θέατρο), θα διακρίνουν τις ικανότητες που έχει ώστε να συμμετέχει αρχικά στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «The musical kids» και ακολούθως στo μιούζικαλ (θεατρική παράσταση).

13. Τα γυρίσματα για το τηλεοπτικό πρόγραμμα «The musical kids» θα πραγματοποιηθούν σε περιόδους σχολικών διακοπών και Σαββατοκύριακα.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Πηγή: www.sigmatv.com

SigmaTV-logo

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.