Εκδηλώσεις, Θέατρο

  • KidsGo με αγάπη!

Ο Νικολάκης και ο… δίδυμος αδελφός του!

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Ιανουαρίου 12, 2015 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Εκδηλώσεις, Θέατρο, Ψυχαγωγία

Ο Νικολάκης και ο… δίδυμος αδελφός του!

Παιδική Σκηνή Δώρου Κυριακίδη

Ο Νικολάκης και ο… δίδυμος αδελφός του!
Παιδική μουσική κωμωδία για όλη την οικογένεια.

Λίγα λόγια για το έργο:
Nikolakis-didimos-adelfos-icon5Τον Νικολάκη καθότι μοναχοπαίδι η Θεία – Μία τον έχει σαν παιδί της. Έτσι η Θεία – Μία καλεί το Δάσκαλο και τις συμμαθήτριες του Νικολάκη για να περάσουν ένα όμορφο Σαββατοκύριακο στο εξοχικό της.

Ο Νικολάκης αρχίζει να ζηλεύει και να νιώθει πολύ άσχημα όταν ακούει τις συμμαθήτριες του ότι αυτές έχουν και άλλα αδέλφια όπου παίζουν και διαβάζουν μαζί, ενώ αυτός είναι μόνος. Τότε αποφασίζει να τους πει ψέματα ότι έχει δίδυμο αδελφό τον Αντωνάκη. Ένα παιδί ήσυχο, ευγενικό, με καλούς τρόπους συμπεριφοράς και πάνω από όλα του αρέσει να γράφει ποίηση.

Ο Δάσκαλος και οι συμμαθήτριες του έχουν μεγάλη περιέργεια να τον γνωρίσουν. Θα τα καταφέρει τελικά ο Νικολάκης και ο δίδυμος αδελφός του Αντωνάκης να βρεθούν μαζί;

Η συνέχεια επί σκηνής.

Nikolakis-didimos-adelfos-icon6

Το έργο αυτό εκτός από πολύ γέλιο, χορό και τραγούδι δίνει και πολλά μηνύματα κατά του bullying που βιώνουν πολλά παιδιά στα σχολεία και όχι μόνο.

Παίζουν: Κώστας Σχοινιού (Νικολάκης) – Ελισάβετ Μπλάκκη – Μύρια Χώπλαρου – Μαρία Σάββα και Δώρος Κυριακίδης.
Κείμενα: Δώρου Κυριακίδη – Κώστα Σχοινιού.
Σκηνοθεσία: Δώρος Κυριακίδης.
Μουσική: Αντώνης Δημητριάδης.
Χορογραφίες: Γιώργου Νικολάου.
Σκηνικά: Martin Meason.
Φωτισμοί: Sonay Yildiz.
Κούκλες: Ανδρούλλας Εμπεδοκλέους.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:

  • ΛΕΜΕΣΟΣ: Σάββατο 24 Ιανουαρίου (θα δοθούν 2 παραστάσεις μόνο), Δημοτικό θέατρο Αγίου Αθανασίου, Ωρες:3:00 μ.μ. και 4:30 μ.μ. Γενική είσοδος: 8 ευρώ. Πολύτεκνοι 6 ευρώ το άτομο.

Nikolakis-didimos-adelfos-icon2

  • ΛΕΥΚΩΣΙΑ: (Μόνο 4 παραστάσεις) Κυριακές 25 Ιανουαρίου και 1 – 8 και 15 Φεβρουαρίου. Τόπος: Σινέ Στούντιο (Πανεπιστήμιο Λευκωσίας) – Έγκωμη. Ώρα: 10:45 το πρωί. Γενική είσοδος: 8 ευρώ. Πολύτεκνοι 6 ευρώ το άτομο.

Nikolakis-didimos-adelfos-icon3

  • ΛΑΡΝΑΚΑ: Κυριακή 25 Ιανουαρίου, Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, Ώρα: (2 παραστάσεις ) 3:00 μ.μ. και 4:30.μ.μ. Γενική είσοδος: 8 ευρώ. Πολύτεκνοι 6 ευρώ το άτομο.

Nikolakis-didimos-adelfos-icon4

  • ΠΑΦΟΣ: Σάββατο 7 Φεβρουαρίου, Μαρκίδειο Θέατρο, Ώρα: (3 παραστάσεις) 2:00 μ.μ., 3:30 μ.μ. και 5:00 μ.μ. Γενική είσοδος: 8 ευρώ. Πολύτεκνοι 6 ευρώ το άτομο.
  • ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, Κινηματοθέατρο Καλλιθέα, Ώρα: 4:00 το απόγευμα. Γενική είσοδος: 6 ευρώ (Καρναβαλίστικη παράσταση. Τα παιδιά μπορούν να έρθουν μασκαρεμένα και η πιο πρωτότυπη αμφίεση θα κερδίσει πλούσια δώρα).
  • ΔΑΛΙ: Σάββατο 28 Φεβρουαρίου. Αίθουσα πολλαπλής χρήσης Λυκείου Ιδαλίου, Ώρα: 4:00 μ.μ. Γενική είσοδος: 6 ευρώ.
  • ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Σάββατο 7 Μαρτίου, Ξένιον Αμφιθέατρο, Ώρα: 4:00 μ.μ. Γενική είσοδος: 8 ευρώ. Πολύτεκνοι 6 ευρώ το άτομο.

Nikolakis-didimos-adelfos-icon9

Πληροφορίες, κρατήσεις: 99 0 555 37

Θα δοθούν επίσης μαθητικές παραστάσεις για νηπιαγωγεία και σχολεία.

Δείτε το trailer:

Από το KidsGo, με αγάπη, καλή θέαση!!!

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.