Εκδηλώσεις, Θέατρο

  • KidsGo με αγάπη!

Αλαντίν, από το Θέατρο Μασκαρίνι

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Σεπτεμβρίου 16, 2014 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Εκδηλώσεις, Θέατρο, Ψυχαγωγία

Αλαντίν, από το Θέατρο Μασκαρίνι! Έρχεται στις 28 Σεπτεμβρίου 2014.

Έρχεται στις 28 Σεπτεμβρίου 2014

Το πολύ γνωστό και αγαπημένο παραμύθι, «Αλαντίν» σε μια διασκευή του Πέτρου Κονόμου, είναι το έργο που ετοιμάζει αυτή την περίοδο το «Θέατρο Μασκαρίνι».

Μια μοναδική παραγωγή, στημένη ειδικά για παιδιά ηλικίας 3 έως 103 χρόνων! Γεμάτη χρώμα, κέφι, ζωντάνια, υπέροχες μουσικές και στιγμές απίστευτου γέλιου.

Alantin-icon1

Λίγα λόγια για το έργο:

Ο Αλαντίν, ένας έξυπνος και γεμάτος ζωντάνια νεαρός, που έχει χαρακτήρα διαμάντι, γνωρίζει και ερωτεύεται την όμορφη πριγκίπισσα Γιασμίν. Ο αδίστακτος Τζαφάρ, (σύμβουλος του Σουλτάνου) συλλαμβάνει τον Αλαντίν και τον στέλνει στο σπήλαιο των θαυμάτων για να του φέρει το μαγικό λυχνάρι. Σκοπός του Τζαφάρ είναι να γίνει Σουλτάνος, με την βοήθεια του λυχναριού.

Τώρα ο Αλαντίν, πάντα με την βοήθεια του Τζίνι, πρέπει να ανατρέψει τα σχέδια του Τζαφάρ και να κερδίσει την καρδιά της πριγκίπισσας Γιασμίν, αποδεικνύοντας πως είναι ένας πραγματικός πρίγκιπας. Θα καταφέρει άραγε, η αγάπη, η δυνατή φιλία και οι πραγματικές αξίες, να νικήσουν το κακό;

Τη διασκευή και σκηνοθεσία του έργου υπογράφει ο Πέτρος Κονόμου. Τη μουσική έγραψε ο Στυλιανός Γερασίμου, την κίνηση και τις χορογραφίες έχει αναλάβει η Αντιγόνη Τασουρή. Ο σχεδιασμός και η κατασκευή των κοστουμιών ανήκει στην Μαίρη Ανδρέου και τον Μάρκο Ιούλιο Δρουσιώτη και η κατασκευή των κούκλων είναι του Γιώργου Λασς.
Κατασκευή σκηνικού: Δημήτρης Δημητρίου.
Βοηθός σκηνοθέτη: Ειρήνη Ανδρονίκου.

Στην παράσταση λαμβάνουν μέρος οι ηθοποιοί: Πέτρος Κονόμου, Μάριος Κακουλλής, Μαρία Παπακώστα, Μάρκος Ιούλιος Δρουσιώτης και Πέτρος Τίγρης.

Η Πρεμιέρα του έργου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014, στις 10:30 π.μ.

Alantin-icon3

Παραστάσεις:
5, 12, 19, 26 Οκτωβρίου
2, 9, 16, 23, 30 Νοεμβρίου

Όλες οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Ρωσικό Πολιτιστικό Κέντρο στη Λευκωσία, στις 10:30 π.μ.

Τιμή εισιτηρίου € 7,00

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα 22270420 και 99485083.

Από το KidsGo, με αγάπη, καλή θέαση!!!

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.