Εκδηλώσεις, Θέατρο

  • KidsGo με αγάπη!

Ο Μικρός Πρίγκιπας

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Σεπτεμβρίου 5, 2014 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Εκδηλώσεις, Θέατρο, Ψυχαγωγία

Ο Μικρός Πρίγκιπας

Ο Μικρός Πρίγκιπας έρχεται στις 6 Σεπτεμβρίου 2014

Το «Καλύτερο Βιβλίο του 20ου αιώνα» ζωντανεύει στη σκηνή του Θεάτρου Παλλάς

«Ο Μικρός Πρίγκιπας», το βιβλίο για μικρούς και μεγάλους με τα 140 εκατομμύρια πωλήσεις που ψηφίστηκε ως το Καλύτερο Βιβλίο του 20ου αιώνα στην Γαλλία και μεταφράστηκε σε 250 γλώσσες, έρχεται στο θέατρο από την Alpha Square του Ανδρέα Αραούζου και την White Angel Company του Γιώργου Γ. Παπαγεωργίου με αφορμή τα 70 χρόνια από το θάνατο του συγγραφέα.

O-Mikros-Prigkipas-icon5

Ο Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ δημιούργησε ένα πρόσωπο-σύμβολο της αθωότητας, που θυμίζει σε όλους μας τον πλούτο που κρύβει μέσα του κάθε παιδί, και την ικανότητά του να βλέπει την ουσία της ζωής «με τα μάτια της καρδιάς», αλλά και την πεποίθηση των παιδιών ότι «οι μεγάλοι είναι πολύ περίεργα πλάσματα!»

Ο Μικρός Πρίγκιπας: Ένας ύμνος στη ζωή, τη φύση, την αγάπη, τη φιλία. Ένα αντίδοτο για τη ματαιοδοξία, την πλεονεξία, τα πλούτη και την πειθαρχία της σύγχρονης ζωής.

Το ρόλο του Μικρού Πρίγκιπα θα ενσαρκώσει η Μαρίνα Αργυρίδου ενώ ο Μάριος Κωνσταντίνου και η Αλεξία Παρασκευά θα υποδυθούν όλους τους χαρακτήρες που θα συναντήσει ο μικρός ήρωας στο μαγικό του ταξίδι στη Γη και στους άλλους αστεροειδείς.

«Ο Μικρός Πρίγκιπας» ανεβαίνει σε διασκευή και σκηνοθεσία Ανδρέα Αραούζου και μετάφραση Μελίνας Καρακώστα. Τα video animations του Αιμίλιου Αβραάμ που χρωματίζουν το σκηνικό ταξίδι του Μικρού Πρίγκιπα, και τα κοστούμια που σχεδιάζει η Κρίστη Πολυδώρου είναι βασισμένα στα σκίτσα του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ που αγαπήσαμε στις σελίδες του βιβλίου. Τους φωτισμούς υπογράφει ο Γρηγόρης Παπαγεωργίου και τη μουσική ο Γιάννης Χατζηλοΐζου. Τους στίχους έγραψε ο Σταύρος Σταύρου.

O-Mikros-Prigkipas-icon3

Το ταξίδι του Μικρού Πρίγκιπα ξεκινά στις 6 Σεπτεμβρίου στο Κινηματοθέατρο Παλλάς, με τακτικές παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 6:00 μ.μ. (μέχρι 26/10, εκτός 4-5/10). Στις 5 Οκτωβρίου θα δοθούν δύο παραστάσεις στο Θέατρο Ριάλτο στη Λεμεσό. Θα ακολουθήσει σειρά μαθητικών παραστάσεων για Δημοτικά Σχολεία και Γυμνάσια σε όλη την Κύπρο.

Παραστάσεις:
Λευκωσία, Κινηματοθέατρο Παλλάς: Κάθε Σάββατο και Κυριακή, 6:00 μ.μ. (μέχρι 26/10, εκτός 4-5/10)

Λεμεσός, Θέατρο Ριάλτο στις 5/10 (4:00 μ.μ. & 6:00 μ.μ.)

Εισιτήρια: €8.00
Λευκωσία: www.tickethour.com.cy και όλα τα σημεία ACS courier

Λεμεσός: www.rialto.com.cy και το ταμείο του θεάτρου, 77777745

Πληροφορίες:
7777 7040, www.alphasquare.com.cy, www.facebook.com/alphasquare

O-Mikros-Prigkipas-icon4

Μέγας Χορηγός: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Χορηγοί: ROYAL CROWN INSURANCE, KIDDO by LANITIS
Χορηγός Επικοινωνίας: ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ TIME OUT
Υποστηρκτές: ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ, ΟΠΑΠ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗΣ, NICHE OUTDOOR

photomechanical_icon3 Φωτογραφία 1η,

O-Mikros-Prigkipas-icon10
photomechanical_icon3 Φωτογραφία 2η,

O-Mikros-Prigkipas-icon9
photomechanical_icon3 Φωτογραφία 3η,

O-Mikros-Prigkipas-icon12
photomechanical_icon3 Φωτογραφία 4η,

O-Mikros-Prigkipas-icon11

Από το KidsGo, TeensGo, ParentsGo καλή θέαση!!!

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.