Ενδιαφέρουν κι αυτά

  • KidsGo με αγάπη!

Ένα άστεγο αγόρι τρέμει από το κρύο χωρίς παλτό. Δείτε ποιος θα το βοηθήσει!

Ημερομηνία δημοσίευσης άρθρου: Μαρτίου 1, 2015 Συγγραφέας: KidsGo Κατηγορία: Ενδιαφέρουν κι αυτά

Ένα άστεγο αγόρι τρέμει από το κρύο χωρίς παλτό. Δείτε ποιος θα το βοηθήσει!

Όταν δείτε αυτό το βίντεο, μάλλον θα νοιώσετε ιδιαίτερα εκνευρισμένος και πολύ απογοητευμένος με τους ανθρώπους.

Ακόμα κι αν σας πούμε ότι πρόκειται για ένα ακόμη κοινωνικό πείραμα, αυτά τα συναισθήματα προφανώς δεν θα αλλάξουν. Πώς να αλλάξουν άλλωστε αν σκεφτείτε ότι όλοι αυτοί που είδαν το μικρό αγόρι να τρέμει από το κρύο στην άκρη του δρόμου, απλά το προσπέρασαν.

The-Freezing-Homeless-Child-icon2

Ποιος προθυμοποιήθηκε να το βοηθήσει; Κάποιος που ξέρει πως είναι να ζεις σε αυτές τις συνθήκες. Ένας άστεγος, που με την πράξη του αποδεικνύει ότι η συμπόνια προέρχεται από τους ανθρώπους που την χρειάζονται περισσότερο.

The-Freezing-Homeless-Child-icon3

Δείτε το βίντεο που από τις 23 Φεβρουαρίου που ανέβηκε στο Youtube, έχει ήδη σχεδόν 9.500.000 προβολές. Ελπίζουμε κάποιοι από αυτούς να έχουν πάρει το μήνυμα:

Πηγή: www.dinfo.gr

dinfo-logo

Μοιραστείτε το άρθρο!

Facebook facebook   Twitter twitter   Email email  

KidsGo

Το KidsGo είναι ένας χώρος για παιδιά, γονείς κι εκπαιδευτικούς με πλούσιο επιμορφωτικό, ενημερωτικό και διασκεδαστικό υλικό. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παίζουν ασφαλώς, να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα, να εκφράζονται ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες, να ενημερώνονται για διάφορες παιδικές πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και ομαδικές εργασίες, να δημιουργούν, να ολοκληρώνουν αποστολές, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και να εξερευνούν! Στο KidsGo γονείς κι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται για ότι αφορά τα παιδιά και να συμμετέχουν κι αυτοί στέλνοντας δικές τους ιδέες και θέματα επίκαιρα και σχετικά πάντα με τον κόσμο του παιδιού.